Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sanki Avrupa Birliği'ne girmeye çalışıyoruz. Kaç gündür neyin görüşmesi

bu ballo toure'de sol bekmiş arkadaş yemin ediyorum bunların kafası güzel jakobs zaten sol bek niye orası şuan dünyanın en önemli mevkisiymiş gibi sol bek bakılıyor sürekli üçlü oynasan da jakobsla oynarsın 4lüde bırakın şurayı ortasaha ve skorer kanat alın

Bu yönetimin yaptığı rezillikler bitmiyor. Son gün 2 transfer gelse bile yine de gitmeleri gerekiyor.

roma isimli şerefsiz kulübe para kazandırmayın laurente'yi alabiliyosanız alın 16 17'ye verirler

Ballo toure kazigina hazirlikli olun cok rezil bi topcu ama ruiden iyidir

Ballo veya Rui gibi adamları alacaklarına gerçekten almasınlar. Bu çöplere vereceğimiz parayı gidip bir hayır kurumuna bağışlasak daha iyi iş yapmış oluruz. Eğer alternatifler kesin bunlarsa Zalewski'yi almayı beceremezlerse kimseyi almasınlar, razıyım.

Galatasaraylı yöneticiler, Zalewski görüşmeleri için hala Roma'da. Rui için de görüşme yapılabilir.

Diğer ilgilendikleri isim Milan forması giyen Fodé Ballo-Touré olabilir. Galatasaray'dan bir temsilci bu görüşmeyi gerçekleştiriyor.

(@DiMarzio)

Abi allah rizasi için önümüzdeki sene transfer dönemi avrupada ne zaman bitiyorsa bizde de ayni zamanda bitsin. Vallahi billahi bu kadar yoran transfer dönemi görmedim. 3 ayi devirdik ama 6 ay gibi etki etti üstüme
Önümüzdeki seneye fazla transfere gerek kalmaz zaten zalewski ve orta sahayi bitirirsek kadro uzun yillar gider. Bu yüzden isterse 4 ay sürsün gelecek transfer dönemi.

Dursun: Alo ibrahim, İbrahim ..!?
… : hallo, senyor İbrahim busy.
Dursun: who is this? Give me Ibrahim or Cenk. Where is cenk ?
.. : sir im hotel representitiva.i directo your telephone, wait on the line per favore.
Cenk: Alo.. baskanim (nefeslenerek) .. başkanım buyrun?
.. şak şak şak.. ahhh .. uhh..si si rapido rapido..
Dursun: İbrahim nerde , bu sealer ne !?

Yok bu adamlar kasıtlı bu duruma getirdiler bu işleri, önce Erden Timuru yediler şimdide klubi batıracaklar görevleri Galatasarayı bitirmek.

Yoksa ben Galatasarayın menfaatini isteyen adamların bu kadar beceriksiz, akılsız, fikirsiz, plansız olabileceğine inanamıyorum artık.

2 Gün kala hala en az 2 mevkisi bağıran başka takım varmıdır kalibresi Galatasarayın 1/4 ü olan takımlar içersinde bile ?

Ne desek boş ya koca camia kimlerin eline kaldı, üst bir el var bunları buraya koyan bence başka izahı yok.

Ballo Toure'yi Milandayken izlemiştim. Kesinlikle futbolcu falan değil adam.

Yok bu beceriksiz ordusu bu işi halledemeyecek. Yarın gece olsun bu işkence bitsin artık. Yönetime küfür etmekten ağzım yoruldu yaz boyunca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt