Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimi alirsalar alsinlar bunlar simdiden gösterdiler herhangi bir krizi yönetme sanslari sifir

Oyuncularin huzurlu bir aile ortaminda calismalari cok önemli

Bunu erden timur cok iyi bir sekilde yapti

Takim da huzur ortami olmali ki teknik heyetin isi kolaylassin

Oyuncularin maasi ödenmiyor diye yöneticilerin pesinden kosmak zorunda kalan bir teknik direktör yok mesela avrupa da

Bizde ise bu isbilmezler kriz anlarinda ortadan kayboldular daha sezon basi

Maaslar ödenmediginde veya farkli bir kriz de patlayacagiz bu is bilmezler den dolayi

Albayrak bile senelerce bu isi cok iyi yapti fatih hoca ile aralari bozulana kadar

Başta okan olmak üzre kimsenin planlamadan haberi yok

2 oyuncu geldiğinde yusuf jelert ve ziyech tribünde oturacak ligde

Galatasaray yetkilileri, yarın cuma namazını müteakiben Milano merkez camisinden hareket edecekler. Gerekli duyurular yapılacaktır. Herkes müsterih olsun..

yav hadi bunlar futbol cahili, Okan hoca demiyor mu kardeşim siz napıyorsunuz ne sol beki alabiliyosanız kanat oyuncusu ve ortasaha alın demesi lazım hoca çok pasif kalıyor sol bek alsalar napacaksın hoca jakobs ve rui'yi yada toure'yi önlü arkalı mı oynatacaksın?

Bizimkilerin blofu yemedi, sana kimse rotasyon oyuncusunu 5 milyon euroya birakmaz bu saatten sonra. Adamlar 10 verirseniz alin goturun diyor. Mecbur 9 falan vereceksin artik o diger bahsi gecen isimleri de istemiyorum cunku hem gereksizler, hem de sol bek ne alaka? Burada da bu hatayi yapanlari goruyorum, Zalewski olmazsa baska sol bek aliriz falan yaziyorlar. Cocuk sol bek degil, kanat beki ya da sol orta oyuncusu. Gerektiginde sol bek oynar ama o baska bir mevzu.
Zalewski kanat bek dışında kanat rotasyonu olduğu için bu mantıkta düşünülüyor sanırım. Diğer isimler gayet gereksiz isimler bana kalsa zaten öncelik olarak orta sahaya gitmeliydik. Bu saatten sonra transfer yapmamaları en hayırlısı devre arasına kadar bu kadro götürür bu arada seçim olma ihtimalide yüksek en azından yükümlülük artmamış olur.

fb ye yenildiğimiz an ne okan buruk ne yönetim kalır.hepsi defolur gider. Hepside haketti bu durumu. Bu kadar plansızlık olu mu ya? Okan buruğun daha ne istediği belli değil. Adı çıkan her oyuncu birbirinden farklı.

Yasaklı kaynaklar GS düşmanlığı yaptiği için yasak da bu nevzat bct vs GS düşmanlığı yapmıyorlar mı yani? O yasaklı kaynaklar yemin ederim daha güvenli hepiniz acaba yazmış mı o da diye girip bakıyor.

Fabrizio Romano katıldığı canlı yayında Fb'nin Trippier'i istediğini ve Galatasaray'ın da Chelsea'de ki orta sahayla beraber West Ham United'da oynayan Emerson'u da istediğimizi söylemiş.Chelsea oyuncuyu satmak istiyomuş kiralık göndermek istemiyomuş.Satın alma opsiyonlu teklif yapmışız.Emerson da takımdan ayrılmak istememiş..

Yasaklı kaynaklar GS düşmanlığı yaptiği için yasak da bu nevzat bct vs GS düşmanlığı yapmıyorlar mı yani? O yasaklı kaynaklar yemin ederim daha güvenli hepiniz acaba yazmış mı o da diye girip bakıyor.
Bu yönetimin yalakalığını yapan kimse o Galatasaray düşmanıdır, kesinlikle yasaklanmalı

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başarısız bir yönetimi savunan(maması verilen) muhabir yasaklı kaynaktan daha tehlikelidir.

Dörtlü savunmada kullanmak için iki beke 20 Milyon € bağlayıp gelinen noktada birini sol stoperde kullanacak diğerini de kanat bekte Barış Alper’in yedeği yapacak noktaya geldiysen, üstüne hala sol kanat bek istiyorsan sen hoca falan değilsin.

Kadro planlamasını bu kadar hatalı kurgulayan bir teknik adamın da daha fazla para harcatmaya hakkı yoktur.

Akşama yumurta ben diyorum o uçağı Ankara'ya falan indirip otobüs ile gelsinler diğer türlü inişte olay çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt