Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.038
- 25.371
- 3.033
Bizi madara etmekten başka bir iş yaptıkları yok o koltukta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim duyumcular bu dönem de iyi tsak gecti bizimle
Yöneticilerin ayrı forumu var diyebiliyorum , orda ne küfür gırgır şamata dönüyordur kimbilir.Çok sıkıldım ya bunlardan. Vallahi çok sıkıldım.
Allah aşkına gerçekten sadece belli başlara üyelere açık bi yer açılsın forumda bi 10 dk sövelim ceza almayalım allah aşkına ya.
Yöneticilerin ayrı forumu var diyebiliyorum , orda ne küfür gırgır şamata dönüyordur kimbilir.
Üyelerin dedikodusu da yapılıyordur.
Bence modluk başvurusunda bulunun.

Seçimden önce sırf kemerburgazdan faydalanabilmek için adamları dümdüz inşaata götürdü bu yönetim bu kadar basiretsiz yöneticiler yönetiyor bu takımı, söylediklerinden gerçekleşen bir tane proje yok, bu kadar vasat yöneticileri hak etmiyoruzSon 4 aydaki rezilliklerden bir kitap çıktı bile. Mayıs'a kadar olan sürede 3 cilt oluruz gibi
Gs bonusa +2 taksit yok demişler başkan köpürmüşDün gece gazeteci(!)lerimize göre taksitlendirme planı yapılıyordu, hangi ayda sıkıntı çıktı acaba ? Bunun hakkında da kolpalamaları lazım, vatandaş bilgilensin.
İnanmayın kardeşim sizde hemen atlıyorsunuz. Hermoso,rabiot olayları hala taze yine de inanıyorsunuz.Kardeşim bu konuda ayıp ediyorsunuz cidden özellikle bu arkadaşın yaptığı muhabbet 10-15 yaş arası muhabbet bütün twittter burada dahil oldu bitti geldi diyor ilk yazana inanıyorsunuz gelmedi mi günah keçisi arıyorsunuz başka bir muhabbet dğeil