Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim transfer döneminde asıl anlamadığım şey alamadığımız futbolcular değil, aldıklarımızı nasıl aldık ben onu anlayamıyorum.

Transfer yapmak icin oyuncu satmalilar Osimhen Kerem takasi gibi... Ama artik cogu yerde transfer dönemi bitti diye onu yapamayacaklar ve ondan kimseyi alamazlarsa sasirmam.

Kerem'i niye gönderdiniz be adamlar.

Alamıyorsunuz hem adam gibi birini.

Hem de takımın kaptanını, en golcü 2-3 oyuncusundan birini piyasada muadilini bulamayacağınız fiyata satıyorsunuz.

Avrupa Ligi'ni sattınız geçen sene. Bu sene hem Avrupa hem de Ligi satıyorsunuz.

65 Milyon Euro maliyeti var bu takımın vergiler ile.

Cebinizden verin şampiyon olamazsak o zaman bu parayı ya da şimdiden defolup gidin.

Galatasaray parası ile jetlere kendini atıp, gezmek ile olmaz.

Benim transfer döneminde asıl anlamadığım şey alamadığımız futbolcular değil, aldıklarımızı nasıl aldık ben onu anlayamıyorum.
Alamadıklarımız çok basit alacağımız isimler normalde alamadıklarımızda ciddi şekilde zor isimler mesela osimhen ne alaka gabriel sara 2.ligden 18 milyon vermek ne alaka

Zelewsky Galatasaray’a gelmeye sıcak bakıyor ama Hatipoğlu Gardi’yi ekarte edip kendisi görüşmeye çalışıyor futbolcuyla.
Sonrasında futbolcu gelmekten vazgeçiyor.
Sorun para değil.
Bu köy muhtarı kılıklı herif Galatasaray’ın Marka değerini taşıyamıyor hatta değerini düşürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt