Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zelenski'yle Zina Edinbe gibi isimler dolaşıyor sanırım.

Ebimbe disiplinsizse Rabyoo’ya bastırmaya devam edelim 😂

Cok fazla macini izlemedim, ama izledigimde fena degildi, göze carpiyordu. Boylu, atletik, gayet hizli. Asil mevki 8 no ama sag ve sol tarafda da bircok mac yapti.

Gecen sezon 44 macta 2743 dk almis 10 gol 5 asist ile bitirmis. Yine de frankfurt da pek tutunamadi. Napoli ilgileniyordu neden almadilar bilmiyorum.

Henüz 23 yasinda gelisime acik ama yine de her türlü riskli transfer frankfurt ciddi bons ister. Bu risk bence alinabilir, fransiz pasaportlu, genc orta saha/sag-sol kanat, ilerde hep piyasasi olacakdir.

@Osman Çevik

@Savaş Barış

Emre Kaplan ve Cago girdi Ebimbe haberine. Zalewski ile birlikde olabilirmis.

Evet. Geçen sene pragla eşleştiğimizde bütün praglıların en övdüğü oyuncuydu. ilk maç kart görünce ikinci maç oynamamıştı o yüzden pek dikkat çekmemiştir ama gayet sağlam sol kanattır. 3-5-2'de de oynuyor. şuan da sırbistan milli takımında tadic ve kostic'in yerine oynuyor.
Baumgarner Fabiran Rieder Birmancevic seneye bu profil transferler yapmaliyiz isimli kadayif oyuncuya gitmeyeceksin tempo tempo tempo

Jelert'in de en belirgin özelliği bu delicilik ama çok çekingen başladı.
Jelert yetenek olarak daha düz, üçlü oynarsak iki kanatta da yüksek tempo yapar ama. Zalewski'de dar alan becerisi de var. Ferdi'nin ifb'de fark yarattığı gibi özellikle ligde çok iş yapacağını düşünüyorum.

GW-geBiWoAAejCM

Ziyech kalirsa 11’de oynar. Forvet arkasinda daha ozgur takilir, forvetleri besler ve skora katki yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt