Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zikevski tutmayan oyuncunun cebine para sıkıştırıp gönderdiğimizi görünce ekibimize koşarak gelecektir

İkisi de net olarak gelmeli. Birini alıp diğerini boşverelim denilmemeli

Burhancan Terzi: "Frankfurt sistem değişikliğine gittiği için Ebimbe kadro dışı kalıyor."

Alakası bile yok frankurt 3-4-3 ya da 4-3-3 oynasa bile ebimbe orda iş yapar sallamasyon haber inan bir kere bile izlememiştir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İleri İcardi-Osimhen atmak demek ben kafayı kırdım hücum oynayacağım demek bunların arkasını defansif adamlarla doldurursak çok kopuk bir takım olur. Sara-Torreiranın yanına ofansif adam almamız lazım. Zaten 3lü savunma oynayacağız 4lü oynadığımız kadar delik deşik olmayız o yüzden eskisi kadar ihtiyacımız yok fizikli dirençli orta sahaya. 3-5-2in kralını oynayan İnter calhanoglu-barella-mikitaryanla oynuyor. Bizim kadroda muadilleri Sara-Torreira-Mertens olabilir ki burda bile Torreira ofansif katkı olarak sırıtıyor.

Zikevskinin yarın gelmesi zor yav daha evine gidip eşya toplayacak falan filan. Diğeri milli takımda değilse direkt havalanır.
Ha lig içinden de ters köse bir yerli hamlesi olabilir

Dursun gideceğini anlayınca kasayı boşaltan ex belediye başkanları gibi transfer yapıyor işin ilginç yanı bu durum işimize gelecek gibi

Zelenskinin videolarını da izledim biraz da ebembeninkini izliyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ölçülü tepki vermeyi öğrenmek lazım kostic copune bile yükseldi herkes mesela , o zaman fb zalewski getirse doğru oranlı olarak bu kişilerin intihar etmesi lazımdı direkt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt