Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat benim gözümde ahmet ercanlar ile aynı statüdedir. a spor'a çıktığı zamanlar bile tiksinirdim kendisinden.

Adamlar taraftarı gram umutlansin istemiyor ya. Max 12 saatte bütün transfer haberi geçenler yalan oluyor. Bu kadar sağlı sollu madara olduğumuz bir dönem hatırlamıyorum

yönetim transfer yapamıyor sonra suçlu newzat oluyor

newzat da çıkıp yönetim beceriksiz ben ne yapayım diyemiyor tabi
Desin abi ağzını tutan mi var.Bitmeyen transfere bitti gibi konuşup sonra ayak yapıyor.Sadece bu transfer değil her transfer de böyleydi gidip yönetimi korumaya almasaydi o zaman taraftara hakaretler edip

bu nasıl açıklamdır ya ...olumsuz haberler sonrası vurgusuda nevzatın edebiyatta karnesinde 2 yazıyordu heralde...

Olumsuz + ne öyle ne böyle anlamı aynı cümlede..
Olmuyor işte ya 1-2 güne başka bir futbolcu haberi düşer yavaştan alıştırıyorlar olumsuz olduğuna

Ya bu arada bir şey sorucam forumda yıllardır olan bir durum

En ümitsiz anda yönetimdeki çömez kişilerden birine nöbet açtırılıyor rastgele sonra güzel haberler ardı ardına geliyor (örn. Osimhen GS'de). Sonra yıllardır nöbetlerinde aniden güzel haber düşmemiş kimseler üşüşüyor bir sonraki nöbeti açmak için. Uğurlu kimseler devam ettirse ya nöbetleri. Neden kısmetimizi kapatıyorsunuz kardeşim

sergio - ödeyerek yolla
zaha - kımen ödeyerek yolla , sonra keremi yolla , sonra kanatsızlık konusu olsun
cicayı 3 senedir kimse görmesin- yaz boyu belki ek iş yaptı haber yok - olsun onunda parasını verelim yollayalım..

kulübe telefon açalım öylesine 300 500 k euro belki dalgınlıktan bize de verirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt