Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.559
- 6.799
- 2.323
Bu kelin herhangi bir haberini görünce sinirlerim zıplıyor koç yalakası şeref yoksunu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenilmeye ufaktan hazırlıyorum kendimi6. hafta fb'ye feci toslayacak gibiyiz yaw.
hani bir hafta gelir, yarıştan koptuğunun ilanıdır ya o maç. onu kaçıncı haftada ve nerede yaşayacağız acaba?
allah'ım o duyguyu yaşamak çok büyük acı.
ligin açık ara en iyi kadrosu ve potansiyelinin 3 ayda geldiği hale bak.![]()
Anlik kadromuzla oradan cikamayiz, net diyorumYenilmeye ufaktan hazırlıyorum kendimi
Tek korkum fark mark olmasın
Hainlerin, karaborsacilarin elinde6m diyolardı dün
İmza atmadan servis ettiler haberi
Oyuncu tarafı kokuyu aldı
12m euro işinize gelirse dedi
Vah benim gs ım kimlerin elinde
Ben oynanmadan 2-0 a razıyım. Direk 2-0 ile 7. Haftaya geçiş yaparımYenilmeye ufaktan hazırlıyorum kendimi
Tek korkum fark mark olmasın
Pek izlemedim de mou iso kadar oynatamıyo galiba henüzAnlik kadromuzla oradan cikamayiz, net diyorum
6 derbi oynicaz. 3 puan alırız dediğim maç yokben size daha acısını söyleyeyim
hadi kköy'de fb'ye yenilmek normal. son 10 yıldır orası bizim evimiz gibi oldu adeta ama sonuçta deplasman derbisidir. onlar da buraya gelecek dersin vs vs.
daha kötüsü, 10. haftada iç saha bjk maçı.
beksiz, kanatsız bu maçlara çıkacağız.
şaka gibi bir yönetim, kadroyu ne hale getirdi.
malum tayfanın içeride olduğu ne kadar belli oluyor değil miDaha evvel de söylemiş idik. Bu dönemki kaçıncı manipülasyon bu.
Yönetim ve okan gitmeli ama rezaleti yaşattıktan sonra gitseler nolur kiBu transferlerin gerçekleşmediği senaryoda yönetimin gideceğini bilse kimse transfer istemez . Ah ah
Herhangi bi oyuncu içinde söylenmez bu seversin sevmezsin. Ne kadar kolay ya maç satıyor hain Şikecilerden farkları yok.Takımda muslera icardi torreira davinson şu adamlara laf söyleyen taş olur birde Mertens sahada elinden geleni yapan adamlar