- 31 Aralık 2015
- 14.482
- 9.398
- 1.588
Okan veya Okan hoca ne farkeder. Ee istediğin olsun Okan hocaOkan değil
Okan hoca
Okan buruk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan veya Okan hoca ne farkeder. Ee istediğin olsun Okan hocaOkan değil
Okan hoca
Okan buruk
Bu at kafasinin oynamaya niyeti yok ki, maasi neyse verelim çürüsün. 3 ayda bir takim bulamadi kendine rezil herif.Kaçırmamıştır uçakta bile belli olmuyor,göze batmıyor adam
Korkum o ki transfer olmaması. Daha korkunç bir şey var ki alınanı okan oynatır mi ? Sanmam. Ney hazır değil ney o ney bu diyerekAnlik kadromuzla oradan cikamayiz, net diyorum
Evet haklısın tarftarlar arasında bu yönetimi isteyen yoktur ama adamlar o kadar yüzsüz ki istenmedikleri halde gitmeyi akıllarından bile gecirmiyorlar. Kötü şeyler yaşayacağımızı biliyorum ama ne kadar erken giderlerse o kadar iyi bir yerden toparlamaya başlarız.Yönetim ve okan gitmeli ama rezaleti yaşattıktan sonra gitseler nolur ki
Bjkden 5 yedin oturdun ağız kokularını çekeceksin bi ömür
Testi kırılmadan tokadı yapıştıracaktık yapamadık yapmadılar yaptırmadılar
Git City tut o zaman.Niye senelerdir su klupte kazanmadigi basari kalmamis musleraya kova denildigi yerde icardi gitsin demek garip mi bence degil
Burasi Galatasaray oynayan oynar oynamayan anca gider bu kadar basit
Pujahahahah. Bu ne ulan; bari kulüpte çürüsün, bir yere gitmesin
Kim sakatlanmış yavDün bitti denilen transferler bugün olmuyor üstüne bir de yeni aldığımız adam da sakatlanmış.
İsmail jakobs,milli maçta 90+ çıkmak zorunda kaldı ama ciddi bir şeyi yok diyorlar.Kim sakatlanmış yav
Okanı yerler bu yönetim ama istifa etmezler. Ünlü bi hoca bulur dursun milletin gazını alır. Yönetim de Okan da istifa istiyoruz!!Şu dakikadan sonra transfere gerek yok
1 hafta içinde rize-Antep- şikecilerle maç var
Bu 3 maçtan iki tanesine takılsan ki muhtemelen takılacağız, lig bizim için başlamadan biter
Okan ve yönetim istifa etmezse rahat yok bize
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
JakobsKim sakatlanmış yav
hangisiSaminin dediği herife gidilmeli