Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar bir kaç kez sordum ama cevap alamadım.. Avrupa ligi için deplasman tribününe bilet bulmak mümkün mü yoksa hiç heveslen meyim mi

Kutlu Akpınar: "Galatasaray Ebimbe'yi kiralık istiyor. Kulübü bonservisiyle göndermek istiyor. Oyuncuyla ilgili çok büyük bir problem yok, kulübüyle problem var, yüksek bonservis istendiği için. Net neticeye ulaşılamamasının sebebi bu."
Fransızlar oyuncuyla var diyorsa oyuncuyla vardır. Bizim gazetecilerin kolpaları bitmedi. Sonra kulüp ikna oluyor, oyuncu fiyat arttırdı, menajeri komisyon istedi haberleri çıkarıyor kolpacı tayfa. Hiçbir halttan haberi olmayanlar güruhu

Ya benim anlayamadigim yarim saat sonra maci olacak adamin ismi niye cikiyor abi cikiyorsa o gun coktan anlasmis olman lazim.
Şu hayatta nefret ettiğim sey biz bunu alacagiz diye haber salmak insan bunu yapıyorsa deli olmalı yada hain.

Sözde Galatasaray muhabirlerinin hepsini toplasan 1 tane doğru düzgün muhabir profili çıkmaz ortaya. İlkokul çocuğu gibi kulağına her fısıldananı sorgusuz sualsiz ilk tweeti atmak için yarışıyorlar. Vereceğiniz haberler batısın yönetim yalakaları sizi

@Tuna Köse sen bilirsin

Roma zalewskiyi avrupa listesine kaydetmiş

Eğer biz alırsak oynatabiliyoruz dimi kayıtlı adam sonuçta

Şu kadroyu kurmak zor muydu yav :D Jelert'ti Gabriel Sara'ydı Zalewski'ydi Ebimbe'ydi bu kadar yatırım yapacağın kadroyu Süper Kupa Maç'ı öncesinde de kurardın.Semedo ile sözleşme yenilenmediği için satmak isterlerdi büyük ihtimalle.Kabore'yi satın alma opsiyonuyla kiralayabilirdin.Caqueret için 20 milyon euro bonservise fitlerdi.Rafa Silva Beşiktaş'a gittiyse her türlü bize gelirdi rahatlıkla.Mike Tresor'u da satın alma opsiyonuyla kiralardın.Şampiyonlar Ligi'nden de elenmemiş olurdun büyük ihtimalle.Ordan gelen gelir de seni rahatlatırdı..
Muslera
Semedo veya Kabore-Nelsson-Davinson-Jakobs
Torreira-Caqueret
Barış Alper Yılmaz-Rafa Silva-Mike Tresor
İcardi

Samiyen haber veledi topa bile giremiyo

Dış basından araklayıp veriyodu haberleri jurnalkif ekmeğine kan doğradı sesi çıkmıyo
Akif haber beslemesini çok genişletmis ve aklınıza gelen bütün yabancı takımların forumlarında. İlk ağızdan söylentileri ayikliyor. Dil bilmenin faydaları 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt