Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.757
- 26.556
- 1.988
Vermemek tercih meselesi oluyoBu yonetim varken transfer haberi vermicem dedi cekildi
Veremedi daha doğru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermemek tercih meselesi oluyoBu yonetim varken transfer haberi vermicem dedi cekildi
Yabancı basının demesine göre Roma ile anlaşma aşağı yukarı tamam gibi. Oyuncu tam gelmek için ikna değil sanırım bu gün Roma ile görüşecekmiş iyi bir maaş ile ikna olabilir diyorlar 2-2.5 milyon civarı bir maaş istiyor sanırım.Dün transfer bitmiş gibi konuşanlar bugün uyuyor herhalde bir dumenler var ama anlamadım
Ekli dosyayı görüntüle 261297
Transfeeeeeeerrrrr
Valla en çok heyecanlandıran oyuncu oldu insallah gelir.Yabancı basının demesine göre Roma ile anlaşma aşağı yukarı tamam gibi. Oyuncu tam gelmek için ikna değil sanırım bu gün Roma ile görüşecekmiş iyi bir maaş ile ikna olabilir diyorlar 2-2.5 milyon civarı bir maaş istiyor sanırım.
Satın olma opsiyonu 5-6 milyon imiş. Maaşı da 3.5 civarı sanırım.Zalewski gelse bile bir 10 milyon da ordan gircek. Beklere 30 milyon basmış olcaz. Bari ucuza Kostiç'i alaydık
Hele sukur ya cok durgun taraftar 5 6 gundur su tagları bile özledim gitsinler transfer istemiyor kimse bırakıp gitmeleri bizim icin en buyuk transfer olcak