Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyapimizdan çıkan oyuncular hakan baltanin oğlu ayhanin oğulları torpil değilde nedir ben oğlumu altyapıya vermeyi düşünüyorum parasını verip bunların veletleri zengin olsun diye mi
H.Balta nın oğlunu Bayern alt yapısına götürdü. Yaşı ufak olduğu için uyuşamadı geri geldiler. Bayern e de mi torpille girdi?

Yedeği olmayan mevkiler var maaşı yüksek olmayacak şekilde oraları doldurmak ve sağ veya sol öne veya orta sahaya gol asist sayısı yüksek birini almak lazım. 3-5-2 ise sol ve sağ kanat bekten biri yıldız biri genç ve sol stoper. 4-3-1-2 ise sol bek orta saha ve on numara. 4-4-2 ise sol ve sağ kanat ve sol bek 4-2-3-1 ise sol ve sağ kanat ve sol bek bir yerli bir yabancı da 2 yabancı da olabilir biri düşük maaşlı yedek diğeri üst düzey. Minimum gereken transfer bunlar.

Son düzenleme:
H.Balta nın oğlunu Bayern alt yapısına götürdü. Yaşı ufak olduğu için uyuşamadı geri geldiler. Bayern e de mi torpille girdi?
En iyi menajerlerle çalışıyorlar hadi onu geçtim o kadar yetenekliyse görürüz olup olmadigini ben yüzde yüz torpil olduğunu düşünüyorum.

bc6c3052-8a48-49a1-9e5d-9f65609bb517.webp

Yerli Twitter soytarılarını engelleyiniz ve sadece bu tip kaynakları takip ediniz;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt