Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.948
- 5.544
- 1.983
Bugün kötünün iyisi Haluk un yayını var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mactan sonra açarlar üstadBugün kötünün iyisi Haluk un yayını var mı?
Altyapimizdan çıkan oyuncular hakan baltanin oğlu ayhanin oğulları torpil değilde nedir ben oğlumu altyapıya vermeyi düşünüyorum parasını verip bunların veletleri zengin olsun diye mi
H.Balta nın oğlunu Bayern alt yapısına götürdü. Yaşı ufak olduğu için uyuşamadı geri geldiler. Bayern e de mi torpille girdi?Altyapimizdan çıkan oyuncular hakan baltanin oğlu ayhanin oğulları torpil değilde nedir ben oğlumu altyapıya vermeyi düşünüyorum parasını verip bunların veletleri zengin olsun diye mi
Pazartesi bi kanalda yayina cikmiyonmu sen haluk abi?mactan sonra açarlar üstad
Dogru unutmusumPazartesi bi kanalda yayina cikmiyonmu sen haluk abi?
En iyi menajerlerle çalışıyorlar hadi onu geçtim o kadar yetenekliyse görürüz olup olmadigini ben yüzde yüz torpil olduğunu düşünüyorum.H.Balta nın oğlunu Bayern alt yapısına götürdü. Yaşı ufak olduğu için uyuşamadı geri geldiler. Bayern e de mi torpille girdi?
Gardiye operasyon olduğu apaçık ortadaGalatasaray muhabirleri Gardi'nin Taşşağını yesin. Eğer Cenk Ergün bunlar talimat vermediyse bende bir şey bilmiyorum.
Başka kısaltma bulamadın mı rdasgalatasaray üstünden nemalanan ne kadar herif varsa gs