Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.731
- 13.726
- 1.498
Napiyo abi bizimkiler acaba kuru pasta çay içip evlere mi dağılıyorlar 2 gündür bi belli olmadıHiç bir olumlu gelişme de yok muht
Gelişme yok diyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napiyo abi bizimkiler acaba kuru pasta çay içip evlere mi dağılıyorlar 2 gündür bi belli olmadıHiç bir olumlu gelişme de yok muht
Gelişme yok diyelim
Dediğim an Hattrick yapan eski futbolcumuzLan Kerem bizde de böyleydi 1 maç iyi 3 maç kötü oynuyordu zaten.
Ahlatçıyla plank dersleri yapıyorlarmış sabahlarıNapiyo abi bizimkiler acaba kuru pasta çay içip evlere mi dağılıyorlar 2 gündür bi belli olmadı
Yonetimdeki adamlara yapip bilgi almaktan baska kaynaklari yokoturduğu yerden haber yapan adamlar
tek haber kaynakları yönetim sızdırmaları
[/QUOTE
Bunlar gazeteciyiz diye geziniyolar yaw
Negatif yorum değil burada yapılan mobbingTete show yapıyor neden bahsetmiyorsunuz? Ndombele bu hatta Fransa ilk 11 e seçildi? Umarım bundan önce kerem hakkında negatif yorumunu bulmam. Negatif yorum yapıp da şimdi kerem neden gitti diyen çok kişi var![]()
Hayatı yalan yav barçada don alacak bütçe yok herifler olmoyu zar zor yazdırdıBu Burhan Rabyo için önce olumlu haber aldım deyip, sonra barca devreye girmiş yalanını sıkan herif değil miydi
Dinamik kadro kuracaz demekki hazırlıklılar başlamış
Ulan haluk abibence youtube dogru
tv100'de ersin seten'le yayin yapacak galiba
Transferler nerede HatipoğluLan Kerem bizde de böyleydi 1 maç iyi 3 maç kötü oynuyordu zaten.
Yav....Burhancan Terzi: "Galatasaray yarın Roma'dan net şekilde transfer cevabını alıyor, 6-10 m euro arasında bu transferin tamamlacağını düşünüyorum."