- 21 Ocak 2010
- 72.561
- 51.030
- 5.003
o da iki gunde geldi ne guzel taraftar anlamadi bileŞu transfer dönemi bitse de rahatlasak Osimhen'i çıkar bu kadar yoran bir transfer dönemi hiç yaşamamıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o da iki gunde geldi ne guzel taraftar anlamadi bileŞu transfer dönemi bitse de rahatlasak Osimhen'i çıkar bu kadar yoran bir transfer dönemi hiç yaşamamıştım.
Salı sallanır, Çarşamba çarşaflanır, Perşembe perişan olur, Cuma mübarek gün, Cumartesi Ocak'ta eksiklerimizi tamamlayacağız.
Ben sövmeye gidiyorum umut link de atmışAllah askina carsambaya kadar yol mu alinir? Biter degil yol alinir. Ulan kufur kufur kufur. Zaman mi kaldi daha carsamba diyor. Oluru varsa bitirip hemen getirip takima katacaksin
en son zahayı sokmustu bi iş var diyeBurhan Can Terzi: “Bir iş var... Olursa editleri tahmin edemiyorum...”
o da iki gunde geldi ne guzel taraftar anlamadi bile![]()
Oltayı at düşen çok olur burhan.Burhan Can Terzi: “Bir iş var... Olursa editleri tahmin edemiyorum...”
GagagaghahahhaBurhan Can Terzi: “Of of, bir gelirse ne olur kestiremiyorum."
jelert yerine almamiz gereken transferdi ustelik daha ucuza gittiTransfer dediğin öyle olur zaten. 2 ay doue peşinde koştular yaw şaka gibi Galatasaraysın sen Doue kim de 2 ay peşinden koşuyosun?