Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem konusunun abartıldığını düşünüyorum

Geçen sene sol açık forvet arkası fark etmez performansı çok düşmüşken bile hem Okan hoca hem taraftarın büyük bir kısmı tarafından kollandı.

Bu kollanma şekli bir anti pati yarattı ve bir maçta ıslık olarak kendisine dönüş oldu.

Nitekim tekrarlanmadı ve taraftar Kerem’e sahip çıkmaya devam etti

Okan hoca ayrı sahip çıktı taraftar ayrı.

Hatta Zaha bile bu yüzden takımdan gönderildi.

Sonuç?

Kerem gitmek istiyordu. Ya tamam kalayım dedi, Benfica teklifi gelince de arkasına bile bakmadan gitti

Dün İzlanda maçında 3 gol atınca her şey silinmiyor. İnşallah çok başarılı olur ancak geçen sene takıma katkı verdiği kadar ruh haliyle tavırlarıyla tilt etti kimse kusura bakmasın.

Manu’ya gol attı evet ama kale ağzından kaçırdıkları da ayrı bir konu.

Kerem bildiğimiz kerem işte. Sanki 12 milyon Euro’ya Messi’yi satmışız gibi konuşmanız çok komik
Kerem de okan hocanın oyun sistemi kurbanı oldu. 4 3 3 klasik oyunda gayet başarılı olur kerem. Okan buruk orta sahayı güçlü tutmadığı için kerem, zaha, ziyech gibi isimler git geli seven oyun tarzları yok, savunma anlaminda sorun oluyordu. Okan buruk 10 numaralı oyun sevdasindan vazgecse kanatlar ve bekler daha efektif olurdu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Galatasaray taraftarı olarak söylüyorum;

Roma’da 300-500 bin Euro maaşla yaşamak daha iyi bir tercih.

İtalya mı Türkiye mi?
Roma mı İstanbul mu?

Elin Polonyalı’sı bu parayı istiyor da niye istiyor acaba bi düşünün.
350 bin euro alt yapıdan aldığı kontrat , roma ile devam etse de 1.5 civarı ister. Bize 2 milyon senelik gelmesi ideal.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeri dolduktan sonra sıkıntı yok hatta sattığımız adamlar iyi çıkacak ki daha sonra başka takımlarda alsın.Ornegin Marcao mesela Kim Min Jae önündeydi elestirdik bizim Marcao Patates oldu.Kerem başarılı olsun ki Barışı Yunusu Metehani ne bileyim kadromuzda olan oyuncuları almaktan cekinmesinler.
Sevgili Emre ; iyi hoş söylüyorsunda ; amasız fakatsız Kerem'i en güzel zamanında ilk 11 oyuncusu olarak sürekli oynatsaydık,üstüne Kuma getirmeseydik belkide 30 M a satacaktık.Hem sol açıktan olduk hem paradan olduk .Senin söyleminde doğru ama kulağı ters taraftan tutmak gibi birşey.kerem'e olan bu sene Barışada olmayacağı ne mümkün .Biz ne almasını ne satmasını becerebiliyoruz.

kelime oyunu yapma. kopenhag 3-4-3 veya 5-4-1 oynarken jelert en solda oynadığında bizim oynayacağımız 3-5-2'nin solunda oynamaktan ne farkı oluyor pozisyon olarak ? hadi danimarka ligini izlemedin de manchester city maçını da izlemedin adamların
Öncelikle bu üslup nedir, kelime oyunu yapma falan hayırdır?
Kendimce verilere bakarak birşey yazdım yazdığım da ekleme yapmam lazımdı oynamışlığı az diye hatam o. Tüm sezonu 3-5-2 kanadında oynamış yazmıştı alıntıladığım onu düzeltmek amacındaydım.

Kim demiş onu?

Ekli dosyayı görüntüle 261425

Aynen. 343 oynamış genelde :)
resim_2024-09-10_113544882.pngEkran görüntüsü 2024-09-10 112403.png
Benim hatam oynamışlığı yok yazmak yerine oynamışlığı az demem lazımdı. Tüm sezonu kanat bek olarak oynadı dediği için yazdım.

Polonya milli takım oyuncusu Roma da 22 yaşına kadar 75 lig macina çıkmış Avrupa da kupa kaldırıp final oynamış no name olduğunu düşünmüyorum.
Polonya Milli Takımının oyuncusu ama bu çocuk İtalyada doğmuş büyümüş Zaniolodan daha az İtalyan değil gelirse İtalyan oyuncu aldık gibi düşünüyorum ben

Bu ebembiyi 1000 kişiden 10 kişi çıkmazdı şimdi herkes ebembici olmuş tamamen algı üzerine gidiyor resmen transferler.

Kim Galatasaray'a kasten ihanet ediyorsa, kulübü zor duruma düşürecek mali hamleler yapıyorsa Allah belasını versin.

Yav ülke-sehir kıstası eyv tamam olur da bizden iyi ülkeye giden maaşında indirim mi yapıp gidiyor? Oo ben romaya gidiyorum refaha gidiyorim maasimdan 500k kisayim gideyim okey diyeyim diyen topçu gördünüz mü ben görmedim

Galatasaray'ın ocak ayı transfer döneminde ilk hedefi Al Nassr'da forma giyen Aymeric Laporte olacak. Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu, bu transfer için çalışmalara başladı ve tüm imkanları seferber ederek devre arasında Laporte'ye Galatasaray formasını giydirmek istiyor.

[Sabah]

Okan Buruk senin kadro planlamanı bilmemne yapayım. Jelert aldırdın yetmedi jakobs yetmedi zalewski. Hepsinin optimum performans verdiği pozisyon 3-5-2'deki 5'linin solu. Ne saçma bir herif oldun ya.
eğer bu da tutmazsa savunucuları ''okan hocama doğru dürüst bi sol bek almadılar'' vb şeyler diyebilirler, 300 milyonluk değil 500 milyonluk kadro istiyorlar herhalde 20milyonluk takımları yenmek için : ) bireysel yetenekle kazancak isek, çok düşük maaşlı hoca bulalım o zaman klübün parası cebinde kalsın

Galatasaray'ın ocak ayı transfer döneminde ilk hedefi Al Nassr'da forma giyen Aymeric Laporte olacak. Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu, bu transfer için çalışmalara başladı ve tüm imkanları seferber ederek devre arasında Laporte'ye Galatasaray formasını giydirmek istiyor.

[Sabah]
Kufur

[Sabah]
Aynen Yaz ayı başarılı şekilde bitirdiler de ocağa geçtiler bravo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt