Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada dün Jakobsun maçını izledim insallah yanılırım baya vasat bir elemana benziyor. Fizik dışında bir numarası yok gibi herifin. Olursa sol stoper olur asla sol kanat bek oynayacak yeteneğe sahip değil.
Afrika cöllerinde oynanan bir 90dakikada notunu vermeyin hemen ve kardesim. Gelsin oynasin 3-5 mac sonra isterseniz gömersiniz

Galatasaray'ın ocak ayı transfer döneminde ilk hedefi Al Nassr'da forma giyen Aymeric Laporte olacak. Cenk Ergün ve İbrahim Hatipoğlu, bu transfer için çalışmalara başladı ve tüm imkanları seferber ederek devre arasında Laporte'ye Galatasaray formasını giydirmek istiyor.

[Sabah]
Ocak ayı da aymerikin laciverti olacak yani

Bu arada dün Jakobsun maçını izledim insallah yanılırım baya vasat bir elemana benziyor. Fizik dışında bir numarası yok gibi herifin. Olursa sol stoper olur asla sol kanat bek oynayacak yeteneğe sahip değil.

Takımında en yüksek puan alan 2. Oyuncu olmuş

Öncelikle bu üslup nedir, kelime oyunu yapma falan hayırdır?
Kendimce verilere bakarak birşey yazdım yazdığım da ekleme yapmam lazımdı oynamışlığı az diye hatam o. Tüm sezonu 3-5-2 kanadında oynamış yazmıştı alıntıladığım onu düzeltmek amacındaydım.

Hocam kelime oyunu yapma derken 3-5-2 oynamadı diyerek , 3-4-3 vs oynamış olabilir ama onları gözardı edelim demeye getiriyorsun sandım diye yazdım. Gerginiz kusura bakma terbiyesizlik yapmak istemem.

Söylemeden içim rahat etmeyecek:Zaha yüzünden Keremi "en temiz tabiriyle" hiç eden tüm forumdaşlara selam olsun.Sol açıksız ,Keremsiz yeni sezonda hepimize hayırlı uğurlu olsun.Başardınız .Gurur duyun.
Kerem mı yendi ? keremin oynadığı süre zaha’nın 2 katıydı neredeyse

Hocam kelime oyunu yapma derken 3-5-2 oynamadı diyerek , 3-4-3 vs oynamış olabilir ama onları gözardı edelim demeye getiriyorsun sandım diye yazdım. Gerginiz kusura bakma terbiyesizlik yapmak istemem.
Dursun ve avaneleri taraftarı bitirdi 3 ayda. 40 bonservis harcayıp kadroyu daha da geri götürünce taraftar sinir stres sahibi oldu.

İsmi bizimle geçen iki oyuncuyla da ilgili fazla bilgim yok. İnşallah işimize yararlar. Çöp ilan edilip Ocak'ta göndermek zorunda kalmayız.

Zaalewski muhtemelen ilk çıktığı donemki maaşını alıyor hala yoksa milli takımda oynayan bir herif üstelik Roma'da minimum 1.5-2 milyon alırdı .. Romaya bonservis odeyecegimize çocuğu ikna edelim imzalamasın Romayla..İmza parası 4 milyon yıllık da 2.5 verelim ocakta bitirelim işi bosmanla.. Seneye yazın katılır ekibimize ..
12 falan sapıkça paralar abi ne gerek var yaw biz üste para vererek yolluyoruz herkesi herifler iskartaya çıkmış topcuya bile ne paralar istiyor..
Bizim kerem de milli takımın bankosu her sene 20 gol katkısı var adamın gittiği paraya bakın..Şu herife gerçekten 6 dan fazlası yazık günahtır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt