Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
niye bilendiler ki

Bu "Galatasaray'a 8 numara lazım" muhabbetini en çok bunlar yapmış Okan'ın açıklamalarından önce sanırım. Hoca da böyle bir açıklama yapınca direk üstlerine alınmışlar ki yukarıdaki video kesitinde de belli oluyor iğneleme yapmasından.

Kerem de okan hocanın oyun sistemi kurbanı oldu. 4 3 3 klasik oyunda gayet başarılı olur kerem. Okan buruk orta sahayı güçlü tutmadığı için kerem, zaha, ziyech gibi isimler git geli seven oyun tarzları yok, savunma anlaminda sorun oluyordu. Okan buruk 10 numaralı oyun sevdasindan vazgecse kanatlar ve bekler daha efektif olurdu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Keremin en büyük sorunu ileride yaşadığı top kayıplarıydı, keremin üzerine gereksiz gidildikçe mental olarak daha çok düştü ve iyi yaptığı şeyleri de yapamamaya başladı, bu sefer top kayıpları daha çok göze battı, taraftarın gereksiz tepki verdiğini de kabul ediyorum, ama burada devam etseydi bu baskı devam edecekti ne yazıkki kendisi için en iyisi oldu

Bu "Galatasaray'a 8 numara lazım" muhabbetini en çok bunlar yapmış Okan'ın açıklamalarından önce sanırım. Hoca da böyle bir açıklama yapınca direk üstlerine alınmışlar ki yukarıdaki video kesitinde de belli oluyor iğneleme yapmasından.

izledim bu yayını, 12inci mi olcak diyorlar, bu konuda haklılar çünkü öyle dedikten sonra rabiota gidince,hani orta sahaya gerek yoktu denir yani

Hocanın 12 kişi açıklaması skandaldı. Ancak bu Rabiot ilgisi üzerinden o açıklamaya geriye dönük şekilde eleştiri getirmek saçma çünkü gökten kucağımıza Osimhen düştükten sonra değişti işler belli ki. Yani 12 kişi derken hoca orta saha istemiyordu, Osimhen geldikten sonra sistem değişikliği planlandı ve ister oldu. Aslında Emre Özcan kendisi de farkında, laf arasında "sistem değişikliği üzerinden açıklama getirilebilir" falan demesine rağmen dayanamayıp o iğnelemeyi yapıyor.

"Okan Buruk | Teknik Direktör"

konusunun

"Okan Buruk | Teknik Direktör ve İş İnsanı"

olarak değişmesini talep ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt