- 12 Haziran 2015
- 32.925
- 25.807
- 2.533
Yok yahu"Okan Buruk | Teknik Direktör"
konusunun
"Okan Buruk | Teknik Direktör ve İş İnsanı"
olarak değişmesini talep ediyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yahu"Okan Buruk | Teknik Direktör"
konusunun
"Okan Buruk | Teknik Direktör ve İş İnsanı"
olarak değişmesini talep ediyorum.
Küfür mü?kötü çıkarsa ebenin
Şuan en az ihtiyacımız olan adam 3 tane forvet var takımdaAEK Fofanayi Chelseaden aliyormus…biz niye yokuz bu isde
AEK Fofanayi Chelseaden aliyormus…biz niye yokuz bu isde
Baska türlü ikna etme kabiliyeti yok zaten. Konusurken zaten adamin iletisimde güçlü becerikli biri olmadigi belli oluyor zatenZalewski iş yapar bu arada ama işin garip noktası zaten Jakobs'a 2.1 Milyon Euro vermemiz.
Monaco'da rotasyonda olan bir oyuncu için senelik 900.000 Euro yerine AS bek muamelesi yapıp maaşının 7 katını verirsen (ki bildiğim Monaco vergiden muaf yani net maaşı 350.000 mi neydi) Zalewski de ister.
Cenker'in olduğu hiç bir denklemde bakkaldan plastik top dahil 2.000.000 altına bitme şansı yok.
Daha önce de yoktu. Şimdi hiç yok.
@Onur Bakırafedersn gtmuze mi sokacagiz renktas 5. Forveti
Osimhen 1 yil, Icardi 1-2 yil, kaldik forvetsiz batshuayi ilk 11 yetersizŞuan en az ihtiyacımız olan adam 3 tane forvet var takımda
Harika
Osimhen 1 yil, Icardi 1-2 yil, kaldik forvetsiz batshuayi ilk 11 yetersiz
352 cok beklersinRize maçına kaldı 5 gün;
Bu transferler bu akşam İstanbul’a gelir veya yarın sabahtan gelse ve antrenmana katılsa;
Rize maçında 2. Yarı bile oyuna girseler olumlu.
Rize maçında beklentim;
Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Barış - Kaan - Torreira - Sara - Jelert
——Mertens - Bats
2. Yarı başlarken Apo veya Jelert çıkar Yakops girer, Mertens çıkar Osimen girer
Eğer Zalewski vb yeni oyuncular da gelirse onlar da dk 70 civarı maça dahil olurlar
Potansiyelli, o seviye ye gelebilir 1-2 yildaBatshuayi 11 için yetersiz 21 yaşında aekya kadar düşen Fofana mi yeterli ? Kendine gel hakanim
Ya aklim almiyorYarınsız adam dursun özbek
Kulübün altına dinamitleri döşüyor yine
Oliveira dubois cicaldau gitti döşeme kontejanı boş kaldı haliyle
Net 3 5 2 yi deneyecek352 cok beklerin
Paf takimdami oynatican.AEK Fofanayi Chelseaden aliyormus…biz niye yokuz bu isde