Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 milyon euroya romada yasarim 3 milyon euro versen Istanbulda yasarmiyim dusunurum
Oyuncular hakli artik istanbulda biz yasamiyoruz gocuyoruz bundan sonra oyuncu getirmek cok daha zor is olacak

Sevgili Emre ; iyi hoş söylüyorsunda ; amasız fakatsız Kerem'i en güzel zamanında ilk 11 oyuncusu olarak sürekli oynatsaydık,üstüne Kuma getirmeseydik belkide 30 M a satacaktık.Hem sol açıktan olduk hem paradan olduk .Senin söyleminde doğru ama kulağı ters taraftan tutmak gibi birşey.kerem'e olan bu sene Barışada olmayacağı ne mümkün .Biz ne almasını ne satmasını becerebiliyoruz.
Kulağı biz hep ters tuttuk renkdas zaten burda bazen sabırlı da olmak gerekiyor mesela Tete gitti kamp gördü başarılı Kerem kendi hatalari kadar bazen abartı üstüne gidildi taraftar tarafından Kerem e söyle üzülmüyorum yeri dolarsa sorun yok ancak ama ilk fırsatta gideceğini belli ediyordu.

Simdi zalewskiyi alir dortlu oynar adam alismis ileri gitmeye kohn gibi angelino gibi adami madara eder buyuk hocamiz jacobs varken keske tam bir kanat alsaydik skorer asit gol sayisi yuksek

Angelinoyu begenmedik ve 6.5a almadık adam Romaya gitti..Şimdi angelinonun yedegine 12 milyon vereceğimiz konusuluyor... Herife bir de kazandığını 7 katı veriliyor..Abicigim almayın yaw almayın bu kadar basit bırakın Romayla küme düşme hesabı yapsın bok gibi başladılar zaten ..

Cicanın maaşını ödüyecex üstüne para almadan gönderecez
Sergioya 6m fesih bedeli verdik
zahanın maaşını biz öfedik lyona kiraladık
Zaniolonun maaşı bizde
Ziyeşin maaşı 6 milyonmus
Monakonun 3. Bekine 2.5 m veriyoruz
Duboya 2 milyon fesih bedeli
Morutsani aslında ankaragucune satmamisiz(erdenin firildaklarindan)

Daha niceleri
Tonla rezillik sayimi daha simdide romanin 3.bekine 2.5 m maas verecekler verin anasini satim bosaltin kasayi kemerburgazdan gelcek paralar var nihayetinde he ama o paralar birinin ceplerine girerse gorurum ben sizi rezil ordusu

Beyler durum vahim sıkı tutunun bu sefer harbiden batacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt