Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicanın maaşını ödüyecex üstüne para almadan gönderecez
Sergioya 6m fesih bedeli verdik
zahanın maaşını biz öfedik lyona kiraladık
Zaniolonun maaşı bizde
Ziyeşin maaşı 6 milyonmus
Monakonun 3. Bekine 2.5 m veriyoruz
Duboya 2 milyon fesih bedeli
Morutsani aslında ankaragucune satmamisiz(erdenin firildaklarindan)

Daha niceleri
Tonla rezillik sayimi daha simdide romanin 3.bekine 2.5 m maas verecekler verin anasini satim bosaltin kasayi kemerburgazdan gelcek paralar var nihayetinde he ama o paralar birinin ceplerine girerse gorurum ben sizi rezil ordusu

Beyler durum vahim sıkı tutunun bu sefer harbiden batacağız
Çok doğru.Komple batalim bu heriflerden kurtulus yok.Cebine 5 kurus girmeyen taraftar kendini paraliyor birseyler dogru olsun diye bunlarin tek derdi oranin imkanlarini kullanmak.Keske klup satilsada adada şarap fiyatina zam geldi diye genel kurulda gündem olmasa.

3 5 2 ye 1 haftada mi geçecekmiş hocamız:D kamp dönemi bitti lig başladi nereye geçiyor.

Çok doğru.Komple batalim bu heriflerden kurtulus yok.Cebine 5 kurus girmeyen taraftar kendini paraliyor birseyler dogru olsun diye bunlarin tek derdi oranin imkanlarini kullanmak.Keske klup satilsada adada şarap fiyatina zam geldi diye genel kurulda gündem olmasa.
Kesinlikle öyle abi şimdi laf etmim diyorum da malum açık açık söyleyince banalnıyoruz
Fatih altaylının söylediklerinin üstü niye örtülüyor kim kulübün parasını yiyor neden yiyor niye üstü kapanıyor abicim bu adamlar kim örgüt mü doğruysa eğer

Kulağı biz hep ters tuttuk renkdas zaten burda bazen sabırlı da olmak gerekiyor mesela Tete gitti kamp gördü başarılı Kerem kendi hatalari kadar bazen abartı üstüne gidildi taraftar tarafından Kerem e söyle üzülmüyorum yeri dolarsa sorun yok ancak ama ilk fırsatta gideceğini belli ediyordu.
Yeri dolan her oyuncu gidebilir ,eğer mutsuz ise ,eğer istenilmediğini hissediyorsa.Onda hemfikiriz .Sence şuan yeri dolumu?? Emin ol aynı şey yakında Barış'ada yapılacak.Ziyech 'e güvenilip yolu çıkılır mı.Şuan Avrupa'da kanadın yok belki lige bir kanat alınabilir ama işler resmen çorba.Bence çok arayacağız .Hemde çok.

22 yaşında kendini ispat etmemiş çocuğa 2.5m euro vermeyin ey avel Gs yönetimi başımıza bela olur o kontrat oyuncu tutmazsa
adam alt yapıdan geldiği için o maaşla oynuyor sene sonu sözleşmesi bittiği için rahat avrupada kendine 1,25-1,5 milyon euro maaş verecek kulüp çıkar. 2,5 olmasa bile 1,8-2 milyon maaş normal sayılır.

Siz halen bunların birilerini alacağını mı düşünüyonuz. :)
Sizi kandırıyolar..

Herşeyin yolunda gittiğini düşünün. Sadece Sergio 6m fesih olayı bile yönetimde istifalarin olması için gerekli bir sebep. Herşey yolunda değilken gerisini siz düşünün

Zalewski-Nelsson-Sanchez-Jakobs
Ebimbe-Sara-Torreria-Barış
aynı oyuncularla 4-4-2 ya da 4-2-3-1 de yaparsın
Mesele sahada bu sene fdaha durağan bir yapı vardı,
onu Oshimen-Jakobs-Zalewski-Ebimbe-Sara ile aşmak
Olur olmaz ama Zalewski ve Ebimbe ciddi detay bu yapıda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt