Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diğeri olacağı ne malum ? yusuf'u mu kiralık bir yere ?

Zalewski konuşulan maliyet haricinde beni heyecanlandırmadı değil ama okan hocanın ne oynatacağı ve tercileri endişem maksimumda.
Zalewski ısrarı varsa 3'lü format içindir yoksa şimdiye kadar vazgeçmiştik.

3lu savunma diyoruz da başarılı takimlarda 3lü savunmayı genelde tek forvet oynuyorlar forvetin arkasinda 2 kreatif adam oluyor ve kanat bekler bariz skor yapıyor uç örnek olacak ama bknz Leverkusen.. Bizde bu sisteme uyacak neredeyse hiç kimse yok.. 3-5-2 kalmadı arkadaşlar biz biraz hayal alemindeyiz 3-6-1 genel olarak takımların kullandığı ..3-5-2yi en son Sırbistan'da gördüm Euroda Vlahovic ve Mitrovic oynadı ondan da 2. Maçta mi ne vazgeçtiler

sorma sorma. çok verdik ona
Yani, 2.1 verdik. Bons düşük desen değil, 10.
Zalewski 2.5 istiyor denilince yuh gelmesin deniliyor. Gelmesin yerine Berkan'ı oynatırız. Bu topçu ve menajerleri mal değil. Biraz araştırıp maaşlara bakıyorlar ve isteyecekleri ücret bu oluyor. Adamı bu saatten sonra ikna edebileceğin tek seçenek ''yüksek maaş'' zaten.

Aynı bölgeye Jakops alınmış, 2.1 verilmiş görmüyor mu bunu? 350 bin alıyor tamam, yeni sözleşme ile kaç isteyecek Roma'dan peki orası da var. En başta saçma sapan bonservis ve maaşlar ile girersen işe, ipin ucu kaçar zaten.

İtalya, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile ünlü bir ülkedir. İşte gezilecek bazı önemli yerler:

1. Roma: Kolezyum, Vatikan, St. Peter's Bazilikası ve Pantheon gibi tarihi yapılarıyla ünlüdür.
  2. Floransa: Sanat ve mimarlık açısından zengin olan bu şehir, Uffizi Galerisi ve Duomo Katedrali'ni içerir.
  3. Venedik: Gondolları ve tarihi kanallarıyla ünlü olan bu şehir, San Marco Meydanı ve Rialto Köprüsü'ne ev sahipliği yapar.
  4. Milano: Moda ve ticaret merkezi olan Milano, Duomo Katedrali ve La Scala Opera Evi'ni barındırır.
  5. Napoli: Pompeii ve Herculaneum gibi antik kalıntılara yakınlığıyla bilinir. Ayrıca Napoli pizzasıyla ünlüdür.
  6. Cinque Terre: Beş küçük köyün birleşimi olan bu bölge, muhteşem kıyı manzaraları ve yürüyüş parkurları sunar.
  7. Toskana: Şarap bağları, tarihi köyler ve güzel manzaralarla ünlü bir bölgedir.
  8. Sicilya: Etna Yanardağı ve tarihi şehirleriyle dikkat çeker.
  9. Sardinya: Berrak denizi ve güzel plajlarıyla ünlüdür.
Bu şehirlerin her biri, İtalya'nın zengin kültürel ve doğal mirasını keşfetmek için harika fırsatlar sunar.

Fener'in en sevdigi kalecilerden Gokkan Akkan Rize'den kovulmus.

Allah Allah ne tesaduf.
Fener maçında kolsuz kaleci olarak görevini yerine getirdi. Şimdi Bodrumspor'a gidiyormuş (Başkanı koçun adamı) orada kolsuz olarak görevini yerine getirir. Devre Arasında da başka bir koç takımana gider orada görevini ifa eder.

Muslera
Sançez nelson jakobs
Jelert ebimbe toreira zalewski
Sara osimhen barış

Şunu yapak iyice çorbaya dönmeden

Ya icardi satılacak devre arası

Ya da icardinin dönüşü daha uzun sürecek her zamanki gibi gizliyolar
Dün tv100 de haluklarin yayında İcardi Rize macinda oynayacak dediler.Ben satılma ya da ayrılma ihtimalini çok görmüyorum Osimhen fırsatı düşünce kaçırmak istemediler diye düşünüyorum.Devre arasında Osimhen Chelsea ye gitse örnek veriyorum kimse birşey demez diyemez ama İcardi gitse taraftar büyük tepki koyar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt