Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu hoca 3'lü falan denemez. Ezbere tutturmuş bir sistem onun peşinden gidiyor.

Bayern maçları uzun vadede çok yanıltıcı oldu. Keşke o maçlarda fark yeseydik.

Benim hiçbir beklentim kalmadı. Tek beklentim FFP'den ceza yemeden bu salakların gitmesi.
valla paranın bir anda nerden çıktığını bende anlamış değilim ...3 takviye lazım 3 ağustosa 3 takviymizi yaptık diye bir triptelerdi

sonra kucaklarına ömürlerinde yapamayacakları osimhen piyangosu düştü - şimdi habire adam alıyoruz nasıl oluyorsa.

hoca gittikçe bana "ben 2 senedir takım sayesinde başarılı oldum" dedirtiyor.

Okan Buruk orta saha boş olsun demiş

Yakup Çınar: "Ebimbe gündemdeydi ama Okan hoca şu an için orta sahaya transfer istemiyor. Kanat transferi öncelik."

Yabancılar

1. Muslera (38)
2. Jelert (21)
3. Nelsson (26)
4. Sanchez (28)
5. Zalewski (22)
6. Torreira (28)
7. G. Sara (25)
8. Ziyech (31)
9. Mertens (37)
10. Yusuf (21)
11. İcardi (31)
12. Osimhen (25)
13. Batshuayi (31)

Yusuf kalsa bile her türlü +1 var.

Yerliler

1. Günay
2. Kaan
3. Bardakçı
4. Metehan
5. Berkan
6. Demirbay
7. Barış
8. Yunus
9. Eyüp (?)

Fenerbahçe

1. Livakovic
2. Osayi
3. Djiku
4. Becao
5. Oosterwolde
6. Kostic
7. Amrabat
8. Fred
9. Maximin
10. Tadic
11. Szymanski
12. En-Nesyri
13. Dzeko
14. Kent

Yerliler

1. İrfan E.
2. Müldür
3. Çağlar
4. Samet
5. İsmail
6. Bartuğ
7. M.Hakan
8. İrfan
9. Cengiz
10. Oğuz
11. Cenk

Açıkçası bu transfer dönemi nasıl eridiğimizin göstergesi bu tablo.

Adamların 13 yabancısı Kent hariç hepsi 11 seviyesinde.

Bizim tavan daha yüksek de olsa (Osimhen, İcardi, Sanchez, Torreira, Mertens) ile maalesef geri kalan ortalama ve altı rotasyon oyuncuları (Jelert, Jakobs, Sara) ve aidiyeti olmayan ya da anlık seviyesi yabancı kont. için yetersiz (Ziyech, Yusuf) ile geriye gitti.

Yerli de zaten imkansız yerini doldurmak ama kanat veya hücum bölgesine çok önemli biri alınmalı.

Yoksa Zalewski vs de bir işe yaramaz.
jakobs 'u atlamışsın galiba üstadım. Zalewski ile 14 ediyoruz.

Okan Buruk orta saha boş olsun demiş

Yakup Çınar: "Ebimbe gündemdeydi ama Okan hoca şu an için orta sahaya transfer istemiyor. Kanat transferi öncelik."
şu an sorsan" Orstasahada değerli oyunucularımız var - rotasyonda oynatamam Ebimbe'yi" der diye çekiniyorum.

Saat 18:00 Roma'da sıcak saatler, zalewski ikna edilmeye çalışılıyor.
saat: 20:00 Maalesef zalewski ikna olmuyor, yönetim daha büyük bir isme gitme kararı aldı.
saat:21:00: burhan:Leao
saat:22:00:burhan: Arkadaşlar neden sövüyorsunuz, bana gelen mesaj bu.
saat:23:00: Maalesef olmadı ama daha 2 gün var.
saat00:00:Samiyen: Taraftar bu yönetimi yemeli.
saat:01:00: Haluk: Yönetim yoğun çalışıyor, yarın galatasaray'da sıcak saatler olacak. rabiot yeniden görüşmek istiyor.
saat:02:00: İbrahim Hatipoğlu istanbula indi: Galatasaray'ın sokağa atacağı parası yok, zaten daha ne yapalım osimheni aldık yeter size:D

Herifler aile ile vakit geçirdi.

Mangalını bicepsini yaptı.

Şarabını içti şömine başında 3 gün kala daha yeni sefere gidiyor.

Hareketlilik dedikleri de bu.

Daha görüşecekler yani.

Allahım sen aklımıza mükayyet ol.

valla paranın bir anda nerden çıktığını bende anlamış değilim ...3 takviye lazım 3 ağustosa 3 takviymizi yaptık diye bir triptelerdi

sonra kucaklarına ömürlerinde yapamayacakları osimhen piyangosu düştü - şimdi habire adam alıyoruz nasıl oluyorsa.

hoca gittikçe bana "ben 2 senedir takım sayesinde başarılı oldum" dedirtiyor.
Bende son dediğine inanmaya başladım. Yani bu kadar tek plan üzerine oyun kurması gerçekten anlaşılabilir değil. Demek ki Erden ve kadro şampiyon yaptı ya geliyor iş. Şu aldırdığı adamlarla bakalım ne yapacak? Zaten 2-3 maçlık canı kaldı. Kadıköy'de kaybettiği anda çanlar çalmaya başlayacak. Yeni gelen hocayı orta sahasız bırakmamak lazım. Bizim hocanın aldığı topçular ortada.

Zalewski-kerem ne alaka ? İzlemediyseniz izlemedim deyin adam'a niye b.k atiyorsunuz.

Okan ortasaha transferi istemiyormumuş Allahım sabır ver ulan senin ortasahan yumuşak kalıyor yumuşak bunu bu taraftar görüyor sen görmüyormusun çıldırcam yeminle sakın sonra basın toplantılarında ağlama sonun hamza hamzaoğlu gibi olur.

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı gazeteci, Rabiot transferi için 1 hafta önce 'ısrarcıyız' dedi. Her söylenene inanmayalım. Bazı gazeteciler, yöneticilerle birlikte çok algı yapıyor. Orta saha transferi olmazsa, bu sefer 'Okan Buruk zaten istemiyordu' diye haber yaparlar. Okan Buruk da transfer dönemi bittiği için elindeki oyunculara sahip çıkmak adına 'güncel kadroma güveniyorum' der. Sonra yönetim, bütün beceriksizliğini hocaya atmış olur. Maalesef düzen böyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt