Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Sanchez Nelsson Jakobs

Barış Carney Torreira Sara Zalewski

İcardi Osimhen

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zalewski için yurt dışından haberler su gibi akıyor osimhen gibi. hadi hayırlısı.

Zalewski oluyor galiba. Maliyetini görmek lazım ama dikine topla gidebilen enerjik dinamik bir oyuncu 3-5-2 kanadında iş yapacaktır.

Sol orta ile sol acik farkli mevkiler, bizim Zaha ve Kerem gibi sol acik/gole yakin pozisyonda oynamiyor zaten. Oradaki oyun anlayisina gore degerlendirmek lazim.

109 maç 2 golü izah etmez bence sol açık oynamaması ..Sol orta da gayet skora katkı verilebilecek bir mevkii.
Hayır hepsini geçtim bu adam.nasil bu kadar hypelanmis onu anlamiyorum düzenli oynamıyor -istatistik yok . Heralde Milli takımın ekmeğini yiyor bir şekilde ..
Bu arada dediğim gibi oyuncuyu 1 kere izlemiş değilim sadece kağıt üstünde böyle bir adama hangi akla hizmet 10-12 rakamları konuşuluyor bunu cozemiyorum

109 maç 2 golü izah etmez bence sol açık oynamaması ..Sol orta da gayet skora katkı verilebilecek bir mevkii.
Hayır hepsini geçtim bu adam.nasil bu kadar hypelanmis onu anlamiyorum düzenli oynamıyor -istatistik yok . Heralde Milli takımın ekmeğini yiyor bir şekilde ..
Bu arada dediğim gibi oyuncuyu 1 kere izlemiş değilim sadece kağıt üstünde böyle bir adama hangi akla hizmet 10-12 rakamları konuşuluyor bunu cozemiyorum
Potansiyeline, top teknigi iyi cunku ve guzel dribbling yapabiliyor. Eger uzerine koyabilirse daha iyi bir oyuncuya donusebilir tabi burada bunu basarabilir mi bakacagiz.

Zaten son gune transferi birakirsan elin adami da bu firsati affetmez.

Zalewski'yi de ikna için Jakub Moder'e gidilir muhtemelen, 1 seneden fazla sakat kaldı, çok yüksek olan potansiyeline artık ulaşamayacak ama Avrupa Şampiyonasında fena değildi, bu hafta 2 milli maçta da süre almış,Brighton'da geçen sezonun sonunda oynamış, bu sene hiç kadroya almamışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt