Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olursa Ekimbe geldi mi

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 transfer hakkımız varsa o transfer orta saha olmalıydı bence. Zakewski'ye ödenecek para mesela bu Chelsea'li Chukwueka denen çocuk için harcansa bizim adımıza mevki olarak daha doğru olurdu. Bardakçı'nın eski haline döndüğü bir durumda Zalewski'yi içte mi kullnacağız mesela? Jakobs ne olacak gibi sorular var zaten 3-5-2'ye geçince mecburiyetten Barış'a yer açmak için Jelert rotasyona düşüyordu. Planlama çok kötü

1 transfer hakkımız varsa o transfer orta saha olmalıydı bence. Zakewski'ye ödenecek para mesela bu Chelsea'li Chukwueka denen çocuk için harcansa bizim adımıza mevki olarak daha doğru olurdu. Bardakçı'nın eski haline döndüğü bir durumda Zalewski'yi içte mi kullnacağız mesela? Jakobs ne olacak gibi sorular var zaten 3-5-2'ye geçince mecburiyetten Barış'a yer açmak için Jelert rotasyona düşüyordu. Planlama çok kötü
Cukwuemeka icin suan paramiz yetmez mevcut harcama limitini de goz onunde bulundurursak. Oyuncu icin 25 milyon euro gibi bir beklentisi var Chelsea'nin. O yuzden anca kiralik olursa olur.

Abi alınan adamı oynadığı pozisyonda oynadığı haliyle değerlendirelim artık ya. Bu adam kanat bek ama sol açık da oynar öyleyse oyle oynatalim demeyelim artık
Adamın özelliklerinden biri bu. Sonuçta bu adam alt yapıdan aslında kanatlarda da oynayabilen 10 no idi.

Zalewski'yi bu basiretsiz yönetim getirdi diye kötüleyecek halim yok. Gayet iyi transfer, mali şartları umurumda değil.

Birçok kişi orta saha orta saha diye yazıp durmuş, ben de istiyorum ama şunu belirteyim bu transferle beraber 3-5-2 veya 3-4-1-2 misali bir sistemle oynayacağımız aşırı belli oldu; ve bu düzende açıkçası istediğiniz tarzda bir 6 numaraya ihtiyaç yok. Elimizdeki orta sahalar çok şey için yeterli, Cherki gelirse 3-4-1-2'deki 1 için gelir, Goretzka cart curt gelirse de 3-5-2'nin ortasında Sara-Torreira-? için gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt