Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelert'de benzer enerjik ve çalışkanlık var eğer işleyen bir sistem kurarsak ikiside fazlasıyla katkı sağlar yıldız olacaksa Osimhen-Icardi olsun gerisi askerlerden oluşsun fazla yıldız takım kimyasını bozuyor.

Zalewski'yi bu basiretsiz yönetim getirdi diye kötüleyecek halim yok. Gayet iyi transfer, mali şartları umurumda değil.

Birçok kişi orta saha orta saha diye yazıp durmuş, ben de istiyorum ama şunu belirteyim bu transferle beraber 3-5-2 veya 3-4-1-2 misali bir sistemle oynayacağımız aşırı belli oldu; ve bu düzende açıkçası istediğiniz tarzda bir 6 numaraya ihtiyaç yok. Elimizdeki orta sahalar çok şey için yeterli, Cherki gelirse 3-4-1-2'deki 1 için gelir, Goretzka cart curt gelirse de 3-5-2'nin ortasında Sara-Torreira-? için gelir.
Transfer bitimine 2 gün kalmış yetenekli genç oyuncusunu kimse snaa 10 milyon altına vermez sözleşme yenileseler 20-25 çekerler zaten adama oyuncuda senin maaş sıkalana bakar menajeri ile salak değil jakops 2.5 almış bende istiyorum der veya milli takım arkadaşım 2.5 alıyor Türkiye de bende istiyorum der der yani maliyet normal bizim milllwt ronaldo gibi olsun ama 300 bine oynasın derdinde

Cukwuemeka icin suan paramiz yetmez mevcut harcama limitini de goz onunde bulundurursak. Oyuncu icin 25 milyon euro gibi bir beklentisi var Chelsea'nin. O yuzden anca kiralik olursa olur.
Olabilir o zaman kiralarsın illa para harcamak zorunda değiliz mevki olarak ilk öncelik orta saha olmalıydı. 3-5-2 oynayacaksak diye düşünüyorum. Muslera- Sanchez- Nelsson- Bardakçı- Barış- Torreira-Sara- Zalewski- Jacobs- İcardi- Osimhen tarzı Zalewski'yi içte top taşıyan, dribling özelliğinden yararlanacağı bir rolde kullanmayı düşünüyorsa hem de yeri gelir sakatlık vb durumda kanat bekte kullanırım diyorsa tamam ama bunun yerine direk o bölgeye orta saha alsak daha iyi iş olurdu diye düşünüyorum.

fabrizio "nolur transfer olmasin paylasmak istemiyorum" diye cirpiniyordur kesin

Kanatları Zalewski Jelert yapıp Barış'ı forvet ikilisine de kaydırabiliriz Icardi'nin yokluğunda. Opsiyonların çoğalması iyidir.

Transferler yanlış değildi bu sene alınan yanlış olan plansizlik ve Gardi ile çalışmak varken iş bilmezlerle calismak.

orta sahaya çıtırdan top tekniği olan bi yamyam alırsak takım oluruz işte

Şu an 2 takımda 3-5-2 oynamaya çalışsa böyle bir formasyon oluyor.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Jacobs
Barış - Transfer - Torreira - Sara - Zalewski
Icardi - Osimhen

Livakovic
Djiku - Çağlar - Oosterwolde
Osayi - Fred - Amrabat - Szymasnki - Kostic
Dzeko - El Nesyri​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt