- 9 Ağustos 2011
- 60.541
- 33.892
- 3.408
manyak para harcadı kulüp hadi hayırlısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Levent Tüzemen her zamanki gibi haklıLevent Tüzemen: "Galatasaray yönetimi Zalewski'yi aldık transferi kapatıyoruz demesin!" (A Spor)
Zaten baskasina yazdim, kendisinde sol bek yaratmistik. Savunmasi iyi olmamasina ragmen hucum tarafinda is yapti yazdim.Ben pek öyle hatırlıyorumNe hızı kalmıştı ne çevikliği, İlk bir iki ay bu herif merden çıktı diyordu millet. Devre arasına doğru 4-4-2’ye geçince de sol kanatta Engin veya Emre Çolak oynamıştı. Hakan Balta yerine sol beke geçtikten sonra oyun görüşü ve tecrübesiyle iş yapmıştı anca.
bunlar için mi 7 sülale romaya gidiolarYakuptan hikayeler.
Gsc Tier 1 olarak daha önce haberi vermiş idim, bir isim gelecek gelir ise diye.Ebimbe ve Zalewski aynı anda değil olursa biri olur gibi, o da olur ise.
Zalewski teklifi kabul etmiş, Yakup yine mosmor oldu attığı kolpalar saniyesinde ortaya çıkıyor.
Avrupa'nın hiçbir takımı 2 milyon vermez 300 bin euro alan, yedek bir adama.Altyapıdan geldiği için öyle.Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış.Yeni sözleşme yapsa veya herhangi bir Avrupa takımına gitse o paraya oynar mı?
Kerem bizim alt yapı değil ama ilk sene yılda 50 bin Euro'ya oynuyordu.
Sassuolo’dan oyuncu alabileceğimizi sanıyor bir de Jacob Bey
Bunu anlayabilseler zaten buraya kadar durum böyle olmazdi. Birde Okan hoca'nin orta saha problemini görmemeside pek isimize yaramiyor bu konudaorta saha almazsaniz yangin tekrar alevlenecek
al geç abi işte birini
şu saatten sonra kenetlenmek önemli alip geçeceksin camiayi kenetleyeceksin
orta sahasız transfer dönemi kapanirsa takim iyi gitse bile sürekli homurdanmalar olacak statta bi türlü dikis tutturamayacagiz herkes diken üstünde olacak