Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben pek öyle hatırlıyorum :) Ne hızı kalmıştı ne çevikliği, İlk bir iki ay bu herif merden çıktı diyordu millet. Devre arasına doğru 4-4-2’ye geçince de sol kanatta Engin veya Emre Çolak oynamıştı. Hakan Balta yerine sol beke geçtikten sonra oyun görüşü ve tecrübesiyle iş yapmıştı anca.
Zaten baskasina yazdim, kendisinde sol bek yaratmistik. Savunmasi iyi olmamasina ragmen hucum tarafinda is yapti yazdim.

Berkan-Torreira-Kerem Demirbay-Kaan Ayhan-Gabriel Sara ve sol iç oynayabilen Zalewski.

Ben açıkçası 3'lüye geçtiğimiz takdirde orta saha transferini yangın yapacak düzeyde gerekli görmüyorum.

Şöyle düşünelim; 3-4-1-2

Sanchez (Kaan)
Nelsson (Metehan)
Jakops (Abdülkerim)
---
Barış Alper (Jelert)
Torreira (Berkan, Kaan)
G. Sara (Kerem Demirbay, Kaan Ayhan)
Zalewski (Jakops, Berkan)
Mertens (Hakim Ziyech, Yusuf Demir, Yunus Akgün)
---
Osiment (Batshuayi, Mertens)
İcardi (Batshuayi, Mertens)

Zalewski teklifi kabul etmiş, Yakup yine mosmor oldu attığı kolpalar saniyesinde ortaya çıkıyor.

Altyapıdan geldiği için öyle.Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış.Yeni sözleşme yapsa veya herhangi bir Avrupa takımına gitse o paraya oynar mı?
Kerem bizim alt yapı değil ama ilk sene yılda 50 bin Euro'ya oynuyordu.
Avrupa'nın hiçbir takımı 2 milyon vermez 300 bin euro alan, yedek bir adama.

Sassuolo’dan oyuncu alabileceğimizi sanıyor bir de Jacob Bey
GXHd30TWwAEk-DU

Eğer bizimkiler ikna edebilirse Goretzka veya Rabiot gelir veya transfer kapanır.

Bence %80 transfer dönemi bitti beyler.

orta saha almazsaniz yangin tekrar alevlenecek

al geç abi işte birini

şu saatten sonra kenetlenmek önemli alip geçeceksin camiayi kenetleyeceksin

orta sahasız transfer dönemi kapanirsa takim iyi gitse bile sürekli homurdanmalar olacak statta bi türlü dikis tutturamayacagiz herkes diken üstünde olacak
Bunu anlayabilseler zaten buraya kadar durum böyle olmazdi. Birde Okan hoca'nin orta saha problemini görmemeside pek isimize yaramiyor bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt