Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkan-Torreira-Kerem Demirbay-Kaan Ayhan-Gabriel Sara ve sol iç oynayabilen Zalewski.

Ben açıkçası 3'lüye geçtiğimiz takdirde orta saha transferini yangın yapacak düzeyde gerekli görmüyorum.

Şöyle düşünelim; 3-4-1-2

Sanchez (Kaan)
Nelsson (Metehan)
Jakops (Abdülkerim)
---
Barış Alper (Jelert)
Torreira (Berkan, Kaan)
G. Sara (Kerem Demirbay, Kaan Ayhan)
Zalewski (Jakops, Berkan)
Mertens (Hakim Ziyech, Yusuf Demir, Yunus Akgün)
---
Osiment (Batshuayi, Mertens)
İcardi (Batshuayi, Mertens)

Mertens 11 olmamalı, Sara oraya geçmeli, Mertens son yarım saat için güçlü bir alternatif kalmalı. Arkasındaki merkez orta saha ikilisinde de Torreira yanında hem temposu Demirbay'dan yüksek, hem ofansif yönü Berkan'dan iyi bir adam olursa ideal olur. Biz de o adamı istiyoruz ama olmadı maçına göre Berkan veya Demirbay'dan biri oynayacak tabi. Ha çok istisna maçlarda Sara geride, Mertens önde çıkılabilir ligde içeride falan...

ben asla ve asla 3lü oynayacağımızı düşünmüyorum bu arada.

muslera

kaan sanchez nelsson jakobs

barış torriera sara jalewski

mertens

osimhen​

icardi gelene kadar kesin olarak böyle oynarız. icardi dönünce de, mertens yerine oynar.

bu tercih doğrudur demiyorum, yanlış anlaşılmasın ama böyle oynarız muhtemelen.
Öyle olacak zaten

Rodop: Ebimbe konusunda bugün görüşmeler yapıldı ama Zalewski gibi bir ilerleme yok. Galatasaray orta saha transferini şu an bırakmadı ama direkt Zalewski transferine odaklandığı için orta saha transferine bu transfer bittikten sonra ağırlık verecek

45-50 milyon harcayıp (zalewski de gelirse) zar attik resmen başka izahı yok ..

Sol bek Niklas Beste 8
Sağ bek Mazraoui 15
Orta saha Fofana 20
Sol kanat Jota 8
Free Rafa Silva

50 milyon Euro harcadık bonservise daha da harcayacağız gibi duruyor şu elemanların bonservisleri bunlar parayı doğru yerde doğru adamlara kullanmadık maalesef yoksa 50 ye tüm eksikleri kapatır taş gibi kadro kurarsın

*bu adamlar Türkiye’ye gelmez demesin kimse icardiler, Torreiralar,davinsonlar geldi en güzel yaşlarında.. vizyonlu bir transfer ekibi şunları her türlü indirirdi İstanbul’a

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zalewski transferini çözmüş. Teşekkürler Poldi 🥹
20240910_205131.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben asla ve asla 3lü oynayacağımızı düşünmüyorum bu arada.

muslera

kaan sanchez nelsson jakobs

barış torriera sara jalewski

mertens

osimhen​

icardi gelene kadar kesin olarak böyle oynarız. icardi dönünce de, mertens yerine oynar.

bu tercih doğrudur demiyorum, yanlış anlaşılmasın ama böyle oynarız muhtemelen.
Bencede böyle düşünüyor ama Zalewski Jacob kanadı çok düz kalacak, ikiside defansif ve skor katkısı olmayan özellikli oyuncu, zayıf takımlara karşı belki Ziyechi sağ Barış sol düşünebilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sol bek Niklas Beste 8
Sağ bek Mazraoui 15
Orta saha Fofana 20
Sol kanat Jota 8
Free Rafa Silva

50 milyon Euro harcadık bonservise daha da harcayacağız gibi duruyor şu elemanların bonservisleri bunlar parayı doğru yerde doğru adamlara kullanmadık maalesef yoksa 50 ye tüm eksikleri kapatır taş gibi kadro kurarsın

*bu adamlar Türkiye’ye gelmez demesin kimse icardiler, Torreiralar,davinsonlar geldi en güzel yaşlarında.. vizyonlu bir transfer ekibi şunları her türlü indirirdi İstanbul’a

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sorun para değil beceri

Mertens 11 olmamalı, Sara oraya geçmeli, Mertens son yarım saat için güçlü bir alternatif kalmalı. Arkasındaki merkez orta saha ikilisinde de Torreira yanında hem temposu Demirbay'dan yüksek, hem ofansif yönü Berkan'dan iyi bir adam olursa ideal olur. Biz de o adamı istiyoruz ama olmadı maçına göre Berkan veya Demirbay'dan biri oynayacak tabi. Ha çok istisna maçlarda Sara geride, Mertens önde çıkılabilir ligde içeride falan...

Evet bu dediklerin de olur zaten renkdaş.

Açıkçası kadromuz 3'lü savunma için ideal oyunculara sahip.

Zale transferi de bittiği an ben aşırı yangın yapılacak bir durum göremiyorum.

Orta sahanın göbeğinde oynayabilecek Sara, Torreira, Kaan, Berkan, Kerem D. var.

3'lü savunmada kalkıp Amrabat gibi bir oyuncuya yer yok zaten.

Hele Guardiola'nın 3'lü sistemi en tuhaf taktik. Kendisi 3'lü'nün önüne 2 tane bek oyuncusu koyuyor, kanat bek yerine ise Foden, Griliesh gibi hücumcu oyuncuları kanada koyuyor.

Rodop: Ebimbe konusunda bugün görüşmeler yapıldı ama Zalewski gibi bir ilerleme yok. Galatasaray orta saha transferini şu an bırakmadı ama direkt Zalewski transferine odaklandığı için orta saha transferine bu transfer bittikten sonra ağırlık verecek
Sanki bia ay var transfere uc gun kaldi surda ne agirligi ayni anda iki transferi yonetemeyen beceriksizler surusu

ali turap'ı da kiralık göndereceğiz gibi bir haber okudum bugün gün içinde. kaynağı hatırlamıyorum.

o da giderse, takımda orijinal mevkii bek olan sadece 2 oyuncu kalıyor. jelert ve jakobs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt