Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Transferin bitimine 3 gün kaldı, Galatasaray halen ana planındaki bir oyuncuyla pazarlık halindeyse burada bir sıkıntı ve başarısızlık var demektir."

Bu malları görsem ben de düdüklemeye çalışırdım kimse salak değil kusura bakmayın. Bunlardan acilen kurtulmamız lazım

Haluk Yürekli: "Dursun Özbek'in tek hedefi mali genel kurulda ibra olmak."

Bu kadar beceriksizlik de olmaz arkadas saka gibi dönem sinirden gülüyorum artik pskolojimi bozuldular

Bu düzende prime Kante de olsa yine olur delik deşik... Bir de öyle insiyatif kullanmak falan yok. Hocan eğer rakip oyun kurarken rakibin stoperlere yaklaşan 6 numarasına bas diyorsa basarsın. Bu ilk karşılamada çıkacağın çıkmayacağın yer insiyatif konusu değildir. Oyun gelişimi içinde doğaçlama tercih olan bir an değil bu, ilk oyun kurulumu...
Okan:rakip oyun kurarken 6noya bas
Tor: ok

Rakip 6 no ya bas demek öyle boş boş topu alma ama bas demek değil,git bas adamı topu çıkarma demek,rakip çıkıyosa bastıran da hatalı,hala basmaya giden de hatalı ama esas hata rakibe karşı koyamayıp "görevini" yapamayan toreirada

Sen meloya git bas de bakalım rakip kaç kere çıkabiliyor

vallah onyedika+onyekuru alalım. osimhen de var. osayi de devre arası gelir. bir de wodoo magician aldık mı, 25'i takarız.

Her şeyi anlarım eyvallah ama Cenk ile göstere göstere sözleşme yapmak neyin nesi ? Bu artık kasıtlı yapılan bir hainliğe dönüştü bunları ibra eden divanında yangın çıkarıp postalamayan taraftarında ….

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz Zalewski, Onyedika beklerken bu akşam da Cenk Ergün'ün transfer haberini aldık.

Kendimi enayi gibi hissediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt