Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zalewskiyi alamıyorlarsa Bologna'da İsveçli vardı karlson galiba bi yokladınlar belki alırlar

Olabilir o dedigin ama kadrolarinda baska bir gurbetci varmiydi?
İyi de bu transfer sezonunda geçen sene o kontenjanı almış bir oyuncuda bunu mavi pasaport diye kullanabiliyor musun?
Demirbay için bu yeni yabancı sınırında 3 gün yabancı mı yerli mi sayılacak diye muhabbet döndü.
Sonra transfer olursa yada yeni sözleşme aldığında iptal edilecek yabancı sayılacak denilmişti.
Beşiktaşta mavi pasaport olarak kırgız herif mi ne vardı

Son düzenleme:
göz ardı edilmiyor yav

saha sınırı içindeki kötü oyun - ne oynadığımızın belli olmadığı haller + kadroya egelnler gidenler kısmında ki son söz onda oluğu için , okan hocaya

geri kalan her şey yöentime yazar işte.
"saha sınırı içindeki kötü oyun - ne oynadığımızın belli olmadığı haller + kadroya gelelnler gidenler kısmında ki son söz okan hocada ise, OKAN HOCAYI KOVMADIĞI İÇİN;

iş yine yönetime yazar. YİNE YÖNETİME.

şunu 1 aydır kimseye anlatamıyorum yaw :d

1725999439795.webp

Haluk Yürekli: "Bana en son yapılan scout transferini yazsınlar söylesinler, Köhn mü, Angelino mu nerede bu Galatasaray'ın scout ekibi nerede Emre Utkucan ?."

ulan bide cenk ergünle +2 lafı ediliyor iyi mi ya müthiş yani...

gökhan bi sus ya

haluk mis gibi konusuyor gökhan araya giriyor boş muhabbet yapiyor

"saha sınırı içindeki kötü oyun - ne oynadığımızın belli olmadığı haller + kadroya gelelnler gidenler kısmında ki son söz okan hocada ise, OKAN HOCAYI KOVMADIĞI İÇİN;

iş yine yönetime yazar. YİNE YÖNETİME.

şunu 1 aydır kimseye anlatamıyorum yaw :d
şu an öyle bir şey yapamazsin ki ama - direkt sezon kapatırsın . bu yönetim yerine hoca bulamaz çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt