Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Batiyoruz beyler haberimiz yok

Daha 1 ay önce kendileri değil miydi tüm ödemeler yapıldı diyen? Yine vergi ödemesi nasıl yapılmamış o BB'nin bloke koyduğu %50 gelirlerden BB tarafından direk vergiler ödenmiyor mu? Bunlarda ekstra sallıyor bazen ya1ay önceki ya şimdiki haberlerini sallamışlar o zaman.

Haluk Yürekli: "Zalewski için verecekler parayı çünkü milyonlarca Galatasaray taraftarının gözünün orada olduğunu biliyorlar 10'sa 10, 15'se 15 bu saatten sonra kimse parayı pulu düşünmüyor."

Haluk Yürekli: "Zaha + Osimhen + Icardi 26.5 m euro bu 3'ünün maaşı, Zaha'dan 3 m euro Lyon'dan aldın 23.5 m euro."

Transfer dönemi bitsede su Haluk maluk denen adamlarin haberlerini okumasak

ne demek ya? yönetim neden var ki? bulacak. böyle şey mi olur cancığım?
şu anki yönetim öyle bir düzen gösteriyorki yani fatura ödemezler maç ortasında stadın elektirğini keserler gibi geliyor . (abartıyorum tabii )

he + bide 3 M kontratı haziranda imzaladılar - UFAK tazminatinho durumuda olur.

Anlaşılan Emre kaplan ve burhan dışında kimseye bu ayın huzur hakkı ödemesi yapılmamış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Hayri Cund ahbertin dediği gibi Florya'yı bir an önce yemek için borca sokuyor kulübü Mr. Jumbo. Maaşların aksayacağı çok açık. Hocanın dengesi de şaşmış durumda. Bu ortamda başarı çok zor maalesef.

kim yazmıştı burdan hatırlamıom burda görünce kafama dank etti tursunun planı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt