Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngiltere sehayati
Rusya sehayati
Euro 2024 öncesi almanya sehayati
En son italya seyahati

Herkese cümbür cemaat haber verdiler
Hepsinden eli boş döndüler
Hala aynısını yapıyolar
Tepki daha da büyüyo

Abi bakın madem bu işi yapamıyosunuz insan ulan hem başaramıyoz hem rezil oluyoz bari kimseye söylemeyelim rezilliğimiz çok duyulmasın der sessizce yapmaya çalışır

Bunlar hala aynı hatayı yapıyo

Lan bunun için çok yüksek seviyede sorunlu olmak lazım normal değil bu durum

İyi de bu transfer sezonunda geçen sene o kontenjanı almış bir oyuncuda bunu mavi pasaport diye kullanabiliyor musun?
Demirbay için bu yeni yabancı sınırında 3 gün yabancı mı yerli mi sayılacak diye muhabbet döndü.
Sonra transfer olursa yada yeni sözleşme aldığında iptal edilecek yabancı sayılacak denilmişti.
Beşiktaşta mavi pasaport olarak kırgız herif mi ne vardı

Can Keleş yetkili mercilere "ben Avusturya milli takımını seçtim" falan gibi bir resmi bildirim yapmadıysa, hala TR milli takımında oynama hakkı var. Avusturya alt millilerde oynaması bunu değiştirmiyor. O yüzden TR'de yerli statüsünde oynama hakkı da var. Sadece TR'ye yaş olarak geç geldiği için UEFA listelerinde home grown olarak bildirilme şansı yok.

hımm.

peki dursun'un başkanlığında td pep olsa? sence başarılı olur muydu bu kulüp?

ya ben kimseye bir şey ispat etme derdinde değilim. gizli bilmemneci de değilim. böyle şeyler yazmana gerek yok.

tek isteğim gs koşulsuz şartsız başarılı olsun. icabında yanılayım fark etmez.

dolayısıyla daha rasyonel düzlemde cevap ver yaw. en azından bana. walla kimseci değilim yau :d
Hocam birine kahve ağzıyla ileagzina geleni saymayınca o kisi ci oluyorsun 🙂🙂

İngiltere sehayati
Rusya sehayati
En son italya seyahati

Hala aynısını yapıyolar
Tepki daha da büyüyo

Abi bakın madem bu işi yapamıyosunuz insan ulan hem başaramıyoz hem rezil oluyoz bari kimseye söylemeyelim rezilliğimiz çok duyulmasın der sessizce yapmaya çalışır

Show hepsinden önemli şuanda

Bizim çakma spikerler niye bir anda Okancı olup yönetime ters haberler girmeye başladı acaba..

Yönetimi yiyeceğini bilsem kimseyi almasınlar diyeceğim de utanma arlanma yok ki hiçbirinde. Okan Buruk'u sezon ortası kovup Tudor, Mancini falan getirip devam ederler.

İngiltere sehayati
Rusya sehayati
En son italya seyahati

Hala aynısını yapıyolar
Tepki daha da büyüyo

Sorunlu olmaya gerek yok. Bile isteye yapılır bu durum. Başka açıklaması yok. Bu işin amacı Floryaya çökmek

Şu burhanı nevzatı haluğu emreyi alayını çağıralım bi yere yüz yüze versinler şu duyumları allah için bi buluşma ayarlıyalım yav

Başka zaman olsa yönetimin gitmesi için başarısız sezon kabul edilirdi de karşı taraf o kadar iğrenç tiplerden oluşuyor ki onların mutlu olması her şeyin sonu gibi bir şey. Kazansak yönetim devam kaybetsek diğer türlü sorun bir şekil düze çıkarız inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt