- 3 Temmuz 2012
- 138.025
- 86.874
- 5.338
Emre gslidirKeremi severim ama emre gibi yıllar sonra fnerli çıkacak bir potansiyel görüyorum bu çocukta .. kolay kolay yanılmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre gslidirKeremi severim ama emre gibi yıllar sonra fnerli çıkacak bir potansiyel görüyorum bu çocukta .. kolay kolay yanılmam
Biz sarılalım KEMALİM
Sinirli giris yaptin knk
Transfer sıkıldık biraz da magazin
Ben bunların yerinde olsam Zallewskiyi telefona isterim, direk kendiyle niye konuşmuyorlar hayret vallahiMillet yemiyor içmiyor serhana haber veriyor her saniye
Oyun tarzını sevmiyorum reis herifle bir problemim yok.ne alaka yaw :d
gs ilk 18indeki en iyi 3. topçuya falan takmışsın ama sen mi beni iyi görmüyorsun :d
8 saattir romadalar son 15 dkda nasıl yön değişiyor öyleSerhan Türk: "Zalewski transferinde henüz imza yok. Son 1 saat içerisinde olumsuz haberler çıkmaya başlamıştı. Ancak transfer şu an Galatasaray'ın istediği doğrultuda hız kazandı." (A Spor)
Bunu yaparsan çökemezsin ki tam tersiSorunlu olmaya gerek yok. Bile isteye yapılır bu durum. Başka açıklaması yok. Bu işin amacı Floryaya çökmek
10 gün sonra kadıköy deplasmanı var.al sana kötü haber.Neyse tek pozitif haber cuma günü eziyet bitiyor