Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
1-2 saate bitebilir diyor.Ne diyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 saate bitebilir diyor.Ne diyo
aman allah'ım ben türkçe yazıyorum ama galiba ispanyolca çeviriyor post girince.Senin üstünüm
Berbat bi yöneticiyim
Sen de en az benim kadar berbat bi işçisin
Kovma yetkim var ve kovmuyorum diye sadece ben mi berbatım ?
Yaw berbat olmasam seni zaten kovarım betbat olduğum için kovmuyorum
İnsepşın
operazione da dieci milioni di euroNe diyo
bitiyor gibiymiş ama bitmemiş henüzNe diyo
Yönetim hepsine sıkın bişeyler diyor abi her futbolcuda dejabu yaşıyoruz bitti olacak fiyat yükseltti bütün Bizans ordusu Haçlı ordusu bize karşıyönetim bütün duyumculara bilgi veriyor yoksa bukadar håber cikmasi imkansiz
Zalewski kapanacakmisNe diyo
Demistim zaten oradan cikamayiz, 2 yil iyi eylendik bu sezon cok üzülecez10 gün sonra kadıköy deplasmanı var.al sana kötü haber.
Göstermiş ama elletmemişNe diyo
Alacağı ücretten bonservis düşüyormuş topçu. 2.5 falan verdik kesin icerdeki parasını bırakır tabiNe diyo
Zalewski gelmezse fazlasıyla domalacaklar.Domalip bukulmeden
Son gün yollardık. Yerinede kimseyi almazdık veya daha doğrusu alamazdık. Şey gibi ortada kalırdık.Biz olsak son gün yollardik
Ne yapalım başkanı mı vuralımZGökhan Dinç: "Galatasaray taraftarının ayağa kalkması gereken anlar bunlar."
Duyum değil,bilgi budur iştemarcao veya ramos ikisi de gelmek istiyormuş. son karar cenk ergündeymiş
Allah kabul etsinZalewski kapanacakmis
İngiltere sehayati
Rusya sehayati
Euro 2024 öncesi almanya sehayati
En son italya seyahati
Herkese cümbür cemaat haber verdiler
Hepsinden eli boş döndüler
Hala aynısını yapıyolar
Tepki daha da büyüyo
Abi bakın madem bu işi yapamıyosunuz insan ulan hem başaramıyoz hem rezil oluyoz bari kimseye söylemeyelim rezilliğimiz çok duyulmasın der sessizce yapmaya çalışır
Bunlar hala aynı hatayı yapıyo
Lan bunun için çok yüksek seviyede sorunlu olmak lazım normal değil bu durum
Domalıyolar mı domaltıyolar mı ne yapıyorsa yapsınlar bir kanat bir 8 numara almadan Türkiye’ye gelmesinlerZalewski gelmezse fazlasıyla domalacaklar.
Ulan beni sattın hemen2 ay sonra burda torreiraya sövünce
recep derdi dersiniz