Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplamda 10 milyonluk bir bonservise ve oyuncu maaşında büyük ölçüde anlaşma tamam önümüzdeki bir kaç saat içinde transfer bitebilir ama henüz bitmedi diyor.Ne diyo
Benim bildiğim mourinho derbide 10 kişiyi kendi boxunun önüne diker en kötü 1 puan alır çıkarsın10 gün sonra kadıköy deplasmanı var.al sana kötü haber.
Gökhan Dinç: "Gardi 16 m euro'dan 14 m euro'ya indirmiş 10 m euro'ya indirilmeye çalışılıyormuş."
Can Karabacak'in wp varmı sende?Ben cumaya kadar kufretmeden nasıl dayanacagim yaw ban yemeyi umursamam da misafire de kapatıyorlar forumu o iş sıkıntı
optimist bir düşünce ama ben dağınıklığın etkisini en öok göreceğimiz maç olacak diye bakıyorum.Benim bildiğim mourinho derbide 10 kişiyi kendi boxunun önüne diker en kötü 1 puan alır çıkarsın
Yav günümüz tanınan insan kösle suratı bu neye şaşırdın ki.İngiltere sehayati
Rusya sehayati
Euro 2024 öncesi almanya sehayati
En son italya seyahati
Herkese cümbür cemaat haber verdiler
Hepsinden eli boş döndüler
Hala aynısını yapıyolar
Tepki daha da büyüyo
Abi bakın madem bu işi yapamıyosunuz insan ulan hem başaramıyoz hem rezil oluyoz bari kimseye söylemeyelim rezilliğimiz çok duyulmasın der sessizce yapmaya çalışır
Bunlar hala aynı hatayı yapıyo
Lan bunun için çok yüksek seviyede sorunlu olmak lazım normal değil bu durum
Torreirayı yiyen adamı yerler o iş zor biraz toreeira davinson barış Alper icardi bu adamların koluna dokunamazlarÖlüyü diriyi sevdik sıra torerraya liseliler bunuda yiyecek..
Tesettür müZalewski kapanacakmis
10m zaleToplamda 10 milyonluk bir bonservise ve oyuncu maaşında büyük ölçüde anlaşma tamam önümüzdeki bir kaç saat içinde transfer bitebilir ama henüz bitmedi diyor.
Ulan beni sattın hemen
Özeline karisamamTesettür mü![]()
Bu paralara a klas ilk 11 kurulurdu yeminle10m zale
11m jelert
9m jakobs
20m sara
Daha ne diyelim
Müthis formdasin yine sesli güldüm gagaggahahsBu Berkan da çok duygusal herkesin gidişine agliyor gelenlerle hemen kanka oluyor biraz ağır ol be kardeşim