Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.985
- 39.778
- 2.953
Yok adayi da romaya verdi aaa
belirtildi
belirtildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberler servis edilmese rodriyi alacaktık, servis edilince fiyat artirdilar.+ menajer masada fiyat arttırdı
Zalewski icin mi? Mevcut maasinin 3 kati 1 milyon euro anca ediyor.Corriera birşeyler yazmış bu iş olur gibi bizim teklifimiz de oyuncuya mevcut maaşının 3 katiymis.
Sende yedinmi rtsCorriera birşeyler yazmış bu iş olur gibi bizim teklifimiz de oyuncuya mevcut maaşının 3 katiymis.
Corriera della sport diyor güvenilir kaynak.Sende yedinmi rts
Belki vergi dahil felan gibi hesap yapmışlardır tam bilemiyorum.Zalewski icin mi? Mevcut maasinin 3 kati 1 milyon euro anca ediyor.
Zalewski onyedika
Lig şampiyonluğu
Avrupa ligi en az çeyrek final
Hem icerde hem disarda fb galibiyetleri
Oyunculara keyfi yorumlarda azalmalar
Sen ola cim bom sen ola
O bence dogru haber degildir, zaten suan net 300 bin euro aliyor 3 kati az olur yani en az 2 milyon euro maas konusuluyor zaten dunden beri.Belki vergi dahil felan gibi hesap yapmışlardır tam bilemiyorum.
Hic sanmiyorum. Yada italyada vergi öncesi maasi 700k×3= 2.1m diye hesapladilarCorriera della sport diyor güvenilir kaynak.
Hangi suçtan amirim?Zalewski hala şüpheliymiş
Bana da öyle geldi sonradan düşününce.Hic sanmiyorum. Yada italyada vergi öncesi maasi 700k×3= 2.1m diye hesapladilar