Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onikikayi bile alamaz bunlar

İki sene şampiyon olmuşsun, eksik bölgelerin ta geçen sezonun ortasından belli, gerekli çalışmalarını o zamandan başlar, yapar parası neyse verir sezona girmeden bu işi bitirirsin. Alacağın 2-3 tane üst düzey topçuydu. Şimdi herşey çorba oldu, şampiyonlar ligine de giremedin, ama paraları da saçtın gereksiz panik transferler yaparak. Emin olun Ali Koç gelse başımıza utanırdı şunların yaptığını yapmaya. Hocasından, başkanına, yönetim kurulundan, sportif direktörüne hepsi benim nazarımda utanç vesikalarıdır. Bu sezondan gram ümidim yok, Osimhen gibi üst düzey topçu da harcanacak bu kadro ve hocayla ona üzülüyorum. Bizim tek amacımız bu noktadan sonra bu gereksiz hain insan topluluğunu bu klüpten def etmek olmalıdır, tribünler statda, maça gitmeyenler de sosyal medya üzerinden bu adamların hainliklerini yüzlerine vurup durmalıyız, gereğini de kongre üyeleri yapacaktır inşallah.

Kulübün tüzüğüne acil olarak seçim olmadan önce eski yönetim görevi devretmeden önce mali inceleme baslatilip kasayı boşaltan yönetime cezai işlem olarak uygulanmasi maddesi getirilmeli. Ver bana bende yönetirim bu sekilde önüne gelene 10m bonservis 2m maaş ne güzel iş

icardi nerede ulan
Arjantin, resmî adıyla Arjantin Cumhuriyeti (İspanyolca: República Argentina), topraklarının büyük bölümü Güney Amerika kıtasının güneyini kaplayan Güney Konisi’nde yer alan ülke.[11] Arjantin 2.791.810 kilometrekare (1.077.924 sq mi)'lik toplam yüzölçümü ile Güney Amerika'da ikinci, dünyada ise en büyük sekizinci ülkedir.[11] Kuzeyde Bolivya ve Paraguay, kuzeydoğuda Brezilya, batıda Şili, doğuda ise Uruguay komşusudur.[11] Güneyini Drake Boğazı, batısını And Dağları ve doğusunu Atlas Okyanusu çevreler.[6]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt