Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfersiz 3lü çıkmaz unutalım bunu hatta Icardi dönmeden Osimhen (Okan’a göre) uyum sağlamadan 3’lü çıkmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tahminim fener macindan sonra sistem degisikligine gidecegiz. O zamana kadar icardide doner. yeni topcularda alismis olur

ulan acaba Gardi orda tek halledip - bunlar 3 kişi gidyoruz haberi salıp aslında istanbulda takılıyorlar mıdır boş uçak yollayarak :D

gerçi gezme tozma saatlerini asla kaçırmazlar.
Dün yazdım aynısını ama bence gidip pizza yiyip geri geliyorlar😂

Birde Emerson ismi çıkmış sanırım adam sağ bek değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar iyice

Daha önce yapilmisti ama dun ve bugun göremedigim icib ben yapiyorum

Onyekuru+sekidika= onyedika

Birde Emerson ismi çıkmış sanırım adam sağ bek değil mi? Yanlış mı hatırlıyorum. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar iyice

isim çıkması önemli değil - o hep var

sakız gibi uzamayan süreçleri gidip bitiren yönetimimiz yok .o olsa diğerleri fasa fiso.

he yani jakobs sol stoper barış tek başına sağ kanat falan çok daha sağlıklı işler diyorsun

Aksine Barış 4’lünün kanadı için uygun değil.

4-4-2’de orta saha oyuncular Emre B, Okan B gibi olunca iş yapıyor işte.

Ümit - Suat - Okan - Emre B

Hatta Ümit bile zaman zaman ileri kaydırılır herkes bir sağa kayar en sola Ergün ya da H. Ünsal gelirdi

4’ü de teknik ve oyunu çift yönlü oynayan oyuncular, oyun görüşü yüksek, pas atabiliyor , oyun kurabiliyor, ince ara paslar atabiliyor ve uzaktan şut çekebiliyor

4’lü için tek uygun isim G. Sara, Torreira bile tekniği yüzünden sırıtır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt