- 16 Haziran 2010
- 202.460
- 154.250
- 6.838
O fazla ofansif kaliyor bu diger iki isime gore.Bu arada ne ebimbe ne onyedika bence bizee en iyi carney olur gibi
Ama solda da oynar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O fazla ofansif kaliyor bu diger iki isime gore.Bu arada ne ebimbe ne onyedika bence bizee en iyi carney olur gibi
Stoper sayımız iyi gibi he nicelik diyosan orasını bilememZalewski ve ebimbe gelirse kadro biseye benzer mi sence neremiz eksik kalir stoper sayisi disinda
2 hafta önce aramızda değerlindirseydik en olmayacak ihtimal Osimhen derdik kendi aramızda oda oluverdi. Bizde işte böyle enteresan bir yapıyız kulüp olarak.Yalnız tarihi fırsatlar çıktı şu transfer sezonunda.
Rabiot
Höjberg (ucuzdu)
Hermoso
Osimhen
Ebimbe
Cherki
Zalewski
Şunların hepsi normalde daha maliyetli alınabilecek adamlarken Rabiot hariç olsun hadi, daha makul bedellere alınabilir durumda önümüze geldi, tekini anca alabildik.
Ben half-space kullanımlarınıda ele aldım aslında eğer 3-5-2 dönüceksek ki hoca da bugün bahsettiO fazla ofansif kaliyor bu diger iki isime gore.
Ama solda da oynar.
Jakobs stoper degilStoper sayımız iyi gibi he nicelik diyosan orasını bilemem
jakobs-nelsson-davinson
sub:
Berkan-Abdülkerim-Kaan(Metehan)
Bencede öyle ama bize görüşme izni vermeden biz oyuncu ile nasıl anlaşıyoruz ,izin verdilerse öncesinde bir bonservis talebi iletmiş olmalılar yoksa oyuncu almak isteyen kulüple anlaşınca onlara bir şekilde baskı yapacaktır satsan bir dert satmasan bir dert durumu oluşabilir.onyekidikayı transfer etmek imkansız brugge gibi takımlar sezon başlamış ve transfer sezonu kapanmış iken 11 oyuncusunu anormal bi teklif gelmediği sürece satmaz ve kiralamaz.
O Dinç'in Zalewski haberi idi bu 17 istenen Onyedika. Zalewski için İtalyan kaynaklar Roma'nın 10 istediğini bizim 8+ bonus olarak verdiğimizi oyuncunun 2 milyon+ bonusa okey verdiğini kulüpler arası görüşmelerin devam ettiğini yazıyor ve bu gün bitmesi bekleniyormuş. Zalewski beğendiğim bir oyuncu olmasına rağmen orta saha daha büyük bir ihtiyaç bence. Lakin 17 milyon daha veremeyiz o yüzden gidip Moder'i kiralamak o riske girmek daha mantıklı sanki.Lan dün 16 dan 14 inmişti bugün enflasyon mu geldi
Jakobsu sol stoper oynatıcağını düşünüyorum kenar stoperlerden birine serbestlik vermek isticek bence o isimde jakobs olur merkez stoperde kademeye girer işte zaten yapılan hamlelerde bence bunu gösteriyo apo yu kenar stoper kullanırsak patlarız.Jakobs stoper degil
Metehani yeterli gormuyorum bir tek kaan var bence yedek su an abdulu 11 dusununce
Hatlar karisti herhalde sen git dinlen birazbu salak topcular hangı takıma gitmeyi planlıyor mesela
bruggede oynuyon lan sen
bayerne falan mı gideceksin
İçlerinden en olmazını aldılar. İnanılır gibi değil.Yalnız tarihi fırsatlar çıktı şu transfer sezonunda.
Rabiot
Höjberg (ucuzdu)
Hermoso
Osimhen
Ebimbe
Cherki
Zalewski
Şunların hepsi normalde daha maliyetli alınabilecek adamlarken Rabiot hariç olsun hadi, daha makul bedellere alınabilir durumda önümüze geldi, tekini anca alabildik.
Milli takim niye patlamadi abdulkerim surekli sol stoper oynuyor?Jakobsu sol stoper oynatıcağını düşünüyorum kenar stoperlerden birine serbestlik vermek isticek bence o isimde jakobs olur merkez stoperde kademeye girer işte zaten yapılan hamlelerde bence bunu gösteriyo apo yu kenar stoper kullanırsak patlarız.
Sol stoper yedeği de berkan olur