Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Ebimbe de gelmek istememiş yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takim niye patlamadi abdulkerim surekli sol stoper oynuyor?
Defansif bilgi ve tecrubeye sadece tempoyu tercih edemeyiz. Berkan da jakobs da abdulkerimin su hali kadar bile stoper oynayamaz. Toparlayacagina da inaniyorum
Niye Ebimbe ile ilgili 1 şey söylemedim kiTier 10 oldun
Abdülkerim patlamadı çünkü hamle yapmaktan acizdi hocam uzun pasları ve dribling denemeleri felan hepsi başarısızdı bence sol muş sağmış alakası yok fizik olarak berbat halde şu anda adam belini döndüremiyo izlanda maçındada her ne kadar ortalamanın üstünde oynasa da detaylı izleyince defoları çok net anlaşılıyo bir süre daha dinlenmeli sonrasına bakarızMilli takim niye patlamadi abdulkerim surekli sol stoper oynuyor?
Defansif bilgi ve tecrubeye sadece tempoyu tercih edemeyiz. Berkan da jakobs da abdulkerimin su hali kadar bile stoper oynayamaz.
Niye Ebimbe ile ilgili 1 şey söylemedim ki![]()
Galatasarayla ilgili her bulduğum tweeti atıyomKolpa adamları paylasiyorsun
@Uğur Bulut gerekli işlemleri yapacaktır üstat.Ooo 1000 mesaj ödülü almışım, rütbemi nerden temin ediyorum?
Galatasarayla ilgili her bulduğum tweeti atıyom![]()
Gol atacak adam sayısı az olur onun dışında iyi kadro derim.Zalewski ve ebimbe gelirse kadro biseye benzer mi sence neremiz eksik kalir stoper sayisi disinda
Sara baris +10 yapmali kesinGol atacak adam sayısı az olur onun dışında iyi kadro derim.
Çok samimi söylüyorum Rabiot için uğraşıyo bunlar bence, 2 gündür Zalewski pazarlığı mı olur, hiç alakasız kulübünün bu saatte vermesinin imkansız olduğu Ebimbe ve onyedika için uğraşamaz bunlar, bırak uğraşmayı döverler bunları oralarda oyuncumuzu ayartmayım diyeZalewski ile Ebimbe yi alsak kadronun başka transfere ihtiyacı yok.

Aslına bakarsan bu adamları son transferinden önce Scout ekibi bulup kadroya katabilir. 1-2 senedir rol olarak hazırcıya döndüler. Sıkıntılı iş.Mihiala'da öyle. Bizim mertens, osimhen gibi fırsat transferlerinin yanında, milli takımlarında formayı almış, kulüp takımlarında iyi performans veren isimlere gitmemiz gerekiyor.