Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuya çok baktım radikal bir artış göremedim maaş bütçesinde. Bonservis giderleri arttı evet ama maaş bütçesi artmadı. Gidenler sayıca çok fazla. Çoğu da ciddi maaşlar kazanıyordu burada.

Ekli dosyayı görüntüle 261627

Sağ tarafa bakarsak;

Zaniolo'nun maaşını geçen sene de vermiyordun, onu sayma geçen seneyle kıyasta.
Zaha'nın maaşının çoğunu yine veriyorsun.
Oliveira'nın maaşını peşin ödeyerek yolladın. Hatta gelecek sezonu bile
Vinicius yarım sezondu sadece
Oradan ciddi rakamlar düşebileceğin Tete, NDombele var.

Çok samimi söylüyorum Rabiot için uğraşıyo bunlar bence, 2 gündür Zalewski pazarlığı mı olur, hiç alakasız kulübünün bu saatte vermesinin imkansız olduğu Ebimbe ve onyedika için uğraşamaz bunlar, bırak uğraşmayı döverler bunları oralarda oyuncumuzu ayartmayım diye :asd:

Aha gördünüz Uğraştık olmadı çok pahalılardı biz de bu paraya yıldız getirdik çünkü hedef final diyecekler, bizde malız yicez :asd:
Eee tamam diyelim Rabiot için uğraşıyorlar aldılar diyelim kanat nolacak

sergio saçmalığını genel kurulda tekrar aydınlatmalılar biz niye bu adama 5.8 milyon verdik oyuncunun hayrı içinmi?

en kötü iptal et lisansını sürünsün abi saçmalıktan başka bişey değil

Transfer cesitleri

A) Nokta atisi

B) Rakiplere çalim

C) Şanimiz yürüsün

D) Rastgele

E) Karavana

F) Menajer önerisi

F) Eski futbolcu önerisi

G) Brezilyali (asla para kaybetmezsin)

H) Kuzey Afrikali (asla kurtulamazsin)

I) Firsat

J) Yumurta kapida

K) Taraftar istegi

L) Yonetici kazigi

Varsa akliniza gelen ekleyin.

Zalewski + 1 orta saha gelirse bence cok iyi takim olacagiz hatta gecen sezona göre daha güclü olacagiz

Bunun icin acilen üst üstte maclar oynamaliyiz oyuncular alissin uyum süreci hizli sekilde atlatilsin

Taraftar da tekrar biraz olsun oyunculari ve teknik heyeti desteklerse özgüvenli sekilde sezonu burdan cevirebiliriz

Yeter ki mental olarak bu zorlu süreci atlatalim belirsizlikler son bulsun

Rabiot için değil de ben eğer birini bekliyorlarsa bu kişinin Goretzka olduğunu düşünüyorum.

Tabi bunlar alamaz da bir mucize olursa belki bize seker kiralık falan. Avrupa'da da oynatamadıktan sonra onunda anlamı kalmadı da işte ne bileyim insan umut ediyor. Forvetinde Osimhen, İcardi var.

Zalewski + 1 orta saha gelirse bence cok iyi takim olacagiz hatta gecen sezona göre daha güclü olacagiz

Bunun icin acilen üst üstte maclar oynamaliyiz oyuncular alissin uyum süreci hizli sekilde atlatilsin

Taraftar da tekrar biraz olsun oyunculari ve teknik heyeti desteklerse özgüvenli sekilde sezonu burdan cevirebiliriz

Yeter ki mental olarak bu zorlu süreci atlatalim belirsizlikler son bulsun

Ben de olumsuz değilim yeni isimleri göremedik bile doğru dürüst

Bu kadar transferden ve maliyetten sonra olurda maç kazanırız şampiyon oluruz falan kimse kerameti okanda sanmasın

Cevat güler 25 ytl kazanan serkan çalıkla tarihin en iyi fbsinden şampiyonluğu aldı

Ona göre şimdiden söylüyorum

Uğur Karakullukçu'nun yayınını seyrediyorum, içerden bilgi diye şöyle bir şey söyledi;

"Galatasaray Fenerbahçe maçından sonra 3'lü savunmaya geçecekmiş. Yani 2 maç 3'lü oynayıp Fenerbahçe maçına direkt 3'lü savunma ile çıkılmayacak. Okan hoca 3'nün sol stoperi olarak Jakops'u, kanatları da Zalewski ve Barış olarak düşünüyormuş"

Bu adamı alıp çift Torreira'lı siteme geçelim.
Ekli dosyayı görüntüle 261666

tenor.gif

Bu kadar transferden ve maliyetten sonra olurda maç kazanırız şampiyon oluruz falan kimse kerameti okanda sanmasın

Cevay güler 25 ytl kazanan serkan çalıkla tarihin en iyi fbsinden şampiyonluğu aldı

Ona göre şimdiden söylüyorum

Cevat Güler kim yaw takım kendi kendine şampiyon oldu son 6 hafta mi idare etti bizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt