Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onyedika tabiki tarz olarak bize uyar.Fbjk nin orta sahası özellikle fizik olarak hız olarak çok önde.onyedika fizik olarak bunlarla baş etmek için çok iyi olur.

Ama her zamanki gibi burada çok abartılıyor.Tabiki gelirse bende katkı sağlayacağını düşünüyorum ama burada abartıldığı kadarda üst düzey değil.

Ama senelerdir transfer dönemlerinde öyle fiyaskolara imza atılıyorki artık şaşırmıyorum..
Transfer işi tabiki zor.Çok fazla parametre var.Ama bizim başımızdakiler o koltuklara reklam için veya kendi egolarını tatmin etmeye geldiği için işi bilenlere bırakmıyorlar.Ahbap çavuş ilişkisiyle yönetici seçiyorlar.Zaten alayı sözde Galatasaraylı olunca böyle rezaletler yaşanıyor.

Bu arada brugge denen şerefsiz takım 17 yi sok bir tarafına..o adam 17 falan etmez.En fazla 10-12 verilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ankette sunulan iki oyuncunun da gelmeyecegini bilerek herhangi birine basip keyif sigarasi yakmak kadar keyifli bir aktivite var midir? Sanmiyorum

Roma dondurması alıp gelirler. İnşallah vakumlatmayı unutmazlar

BITTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Edit Ya Hasannnnnn

Bugünde iş çıkmaz gibi

Gerçi daha çok var transfere

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sakatlık riski yoksa ben anlamam hazır değil bilmem ne. Osimhen varsa oynar abi hazır değil diye bişey yok.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu ifb nin transferlerini yalamalarından bıktım usandım artık, sakat kostiç bize yazılırken demediklerini bırakmayanlar şimdi yalıyorlar. Her sene her sene gt olmaktan bıkmadınız mı nasıl bi koç korkusu bu yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt