Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü bir kadromuz yok, zalewski ve bir orta saha gelirse geçen seneden daha dinamik bir kadromuz olacak. Kerem dışında giden isimler çok katkı veren oyuncular degildi. Zalewski ve ebimbe gelirse harika olur bence. Atletizm eksiği gider takimin. Umarim aliriz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zalevsky ve Onyedika gelirse makine gibi takım oluruz, geçen seneyi 4'le çarpar bu takım. Sorunlu bütün alanlara genç, kaliteli ve tempolu iyi isimler koymuş olacağız. Farkında değiliz ama son dönemlerin en iyi transfer sezonu olabilir. Plansızlık kabul ama hâlâ düşeş atma şansı var. Daha da eksik olursa devre arasında da extra hamle gelir.

Zalevsky ve Onyedika gelirse makine gibi takım oluruz, geçen seneyi 4'le çarpar bu takım. Sorunlu bütün alanlara genç, kaliteli ve tempolu iyi isimler koymuş olacağız. Farkında değiliz ama son dönemlerin en iyi transfer sezonu olabilir. Plansızlık kabul ama hâlâ düşeş atma şansı var. Daha da eksik olursa devre arasında da extra hamle gelir.
O gelirse bu gelirse kalmadı artık zamanda kalmadı bunlar beceremez.

Rize'yi Hatay'da yeniyor, ne bileyim Kasımpaşayı Sivas'ta yeniyor. Sorun o değil ki. Avrupa'da elimizi kolumuzu ağzımıza verip gönderilmesi. Ve bu kadro kalitesine rağmen kötü futbol.

Lig için söyledim renkdaş.

Avrupa konusuna gelecek olursak, olay diziliş formasyon vs değil.

Olay oyun mantığı.

Ben diyorum ki Okan hoca acı çeke çeke ve çektire çektire bizlere alması gereken dersi aldı, buna inanıyorum. Bunun karşılığını da Rize maçından itibaren göreceğimizi düşünüyorum.

O gelirse bu gelirse kalmadı artık zamanda kalmadı bunlar beceremez.

Rize'yi Hatay'da yeniyor, ne bileyim Kasımpaşayı Sivas'ta yeniyor. Sorun o değil ki. Avrupa'da elimizi kolumuzu ağzımıza verip gönderilmesi. Ve bu kadro kalitesine rağmen kötü futbol.

Lig için söyledim renkdaş.

Avrupa konusuna gelecek olursak, olay diziliş formasyon vs değil.

Olay oyun mantığı.

Ben diyorum ki Okan hoca acı çeke çeke ve çektire çektire bizlere alması gereken dersi aldı, buna inanıyorum. Bunun karşılığını da Rize maçından itibaren göreceğimizi düşünüyorum.

Burhan ile Emre yarın havalimanında görüşürüz diyorlardı

makina gibi takım olup, geçen seneyi 4le çarpmamız için onyedika'ya zalewski'ye falan bile gerek yok bence.

sn. dursun özbek ve yönetimi ile yolları ayırmak yeterlidir.

Arkadaşlar bir umuttur yaşamak; lakin transfer dönemini kapattık diye düşünüyorum.

Peki diyelim hiç transfer olmadı daha fazla;

Ve Rize maçıyla başladık;

Muslera
Jelert - Sanchez - Nelsson - Jakops
G. Sara - Torreira - Kaan - Barış
Mertens
Osimhen

Yine de öttürürüz biz bunları size söyleyeyim.

Muslere

Kaan
Sanchez
Abdulkerim
Jelert

Berkan
Torreira
Sara

Barış
Mertens
Bats

Maçta skor avantajı sağlanırsa

Osimhen
Jakops
Oyuna girmez en erken Fener maçında izleriz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyalar

• images (1) (19).webp
    images (1) (19).webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 18
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt