- 28 Temmuz 2011
- 9.394
- 2.308
- 1.438
Cok iyi fikirÇeşke taraftar havalaninda yuhlasa bunları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok iyi fikirÇeşke taraftar havalaninda yuhlasa bunları
Renktaş hocanın oynattığı futbolu çok eleştirdim hatta seviyesinin Galatasaray altı olduğunu savundum ancak bu konuda şuçu yok. Ne bilsin yönetim böyle yapacak. Adamlar herkesi kandırdı.Okan buruk geç kaldın bu açıklamalara geç 1 ay önce yapacaktın
Olursa yer yerinden oynar
Net iptal o iş 2 tane çöpe gömecekler parayı o kadar eminim kimseyi almazlar inşallah para elimizde kalırSaat 1.30 da değerli yönetici kardeşlerimizi havalimanında karşılamak gerekiyor aslında nasıl geçmiş İtalya turu bi anlatsınlar
Bu arada saat 1.30 da İstanbul’da olacaklarsa olumlu haber çıkmadığına göre transfer falan yok demektir şu an bavulunu topluyordur çapsızlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçenlerde Vasf'ın post ettiği adidasın Bayern'in bej formasının bize uyarlanmışı gördüğüm en iyi formalardan biri.Yalnız ne iyi forma yaw
![]()
Hiç kimseyi almasak bile Halil gitsin bari.
Bu konuda şöyle birşey mesela Fatih hoca döneminin bizde artık bitmesi gerektiğini düşünüyorum ama şuan burda o olsa yönetim böyle yapamazdi.2 sene şampiyon olmuşsun yönetim korumaciligi yapıyorsun istifa etse taraftar Okan Buruk için yönetimi topa tutar.Renktaş hocanın oynattığı futbolu çok eleştirdim hatta seviyesinin Galatasaray altı olduğunu savundum ancak bu konuda şuçu yok. Ne bilsin yönetim böyle yapacak. Adamlar herkesi kandırdı.
Abi evet ama diyorum ya hocanın en büyük fanatiklerinden biriyim eski yorumlarımada baksan görürsün çok savundum ama 1 ay önce çıkıp ne yapacaz orta sahayı 12 kişi mi oynayacak diyen de kendiydi geldiğimiz noktada. Şimdi bu gün transfer gelecek diyor gelmeyecek transfer falan şu açıklamayı 1 ay önce yapıp taraftarı arkasına alacaktıRenktaş hocanın oynattığı futbolu çok eleştirdim hatta seviyesinin Galatasaray altı olduğunu savundum ancak bu konuda şuçu yok. Ne bilsin yönetim böyle yapacak. Adamlar herkesi kandırdı.
Kerem bu toksik ortamdan kurtuldu en çok ona seviniyorumKerem mi daha iyi futbolcu Zalewski mi ? Mevkileri rolleri farklı demeyin genel kalitelerini soruyorum.
Önceliğimiz pizza yemekErtan Süzgün: "Galatasaray yönetimi, ‘Chukwuemeka önceliğimiz değil’ diyor."
Roma X Adidas çok iyi ya, bayılıyorum ben deYalnız ne iyi forma yaw
![]()
Foto war mıgeçenlerde Vasf'ın post ettiği adidasın Bayern'in bej formasının bize uyarlanmışı gördüğüm en iyi formalardan biri.
romanın 2 sezon önce mi ne sadece kurt kafası logolu sade forması vardı sarı kırmızı şeritli - o müthiş.
Ertan Süzgün: "Galatasaray yönetimi, ‘Chukwuemeka önceliğimiz değil’ diyor."