Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 7.945
- 5.541
- 1.983
Nasıl bir yönetim bu bunlara önceliğimiz değil ilgileniyoruz ya da ilgilenmiyoruz diyor.Ertan Süzgün: "Galatasaray yönetimi, ‘Chukwuemeka önceliğimiz değil’ diyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bir yönetim bu bunlara önceliğimiz değil ilgileniyoruz ya da ilgilenmiyoruz diyor.Ertan Süzgün: "Galatasaray yönetimi, ‘Chukwuemeka önceliğimiz değil’ diyor."
Aylardır yönetimi niye koruyoRenktaş hocanın oynattığı futbolu çok eleştirdim hatta seviyesinin Galatasaray altı olduğunu savundum ancak bu konuda şuçu yok. Ne bilsin yönetim böyle yapacak. Adamlar herkesi kandırdı.
Ucak onun muymus? BilmiyordumUçak Kavukçu'nun değil mi zaten? Bu kadar kalıp bitiremiyorsanız gelirken istifanızı hazırlayın sizden önce istifanız gelsin derdim ama Cenk Ergün'e hiç bir şey yapamadığı için 2 yıl yeni sözleşme ödülü veriyorsa bunu beklemek hayal tabi.
Onun uçağı demişlerdi.Ucak onun muymus? Bilmiyordum![]()
Adidasa gecmeliydik, puma rezilYalnız ne iyi forma yaw
![]()
Selçuk inan ın pasta vazifesini yunus üstlenmiş demek
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Üstad bizim yarışmadan ses var mı, şu gündemden uzaklaşmak iyi gelebilir birazUlan şu gidip gelmeyen uçaklar yüzünden yaptığımız karbon ayakizinin haddi hesabı yok
Elmami daha iyi meyve armutmu genel soruyorum ?Kerem mi daha iyi futbolcu Zalewski mi ? Mevkileri rolleri farklı demeyin genel kalitelerini soruyorum.
Foto war mı
Kerem mi daha iyi futbolcu Zalewski mi ? Mevkileri rolleri farklı demeyin genel kalitelerini soruyorum.