Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. senaryo

sağa ebimbe alıp, sola barış'ı atmak

2. senaryo

sağda barış, sola zalewski'yi almak

aslında kimsenin kimseyi alacağı yok da, spor olsun diye fikir teyakkisi yapalım. siz hangisini seçerdiniz?

ben 1. seçeneği seçerdim.

Aylardır yönetimi niye koruyo

Hadi 1-2 korudun 3.de anlar normal bi insan

En son iyice cozuttu taraftara atarlanıyodu yönetime transfer yapın dedik diye adres versek gelip dövecekti

Nasıl suçu yok
Hayır taraftara laf etmesi zaten çok kötü bir olay ama yönetime atar yapmasının geç olduğuna katılmıyorum. Çünkü bence onuda kandırdılar transfer gelcek diye.

Kimse gelmez zalevski falan boşa uğraşıyorlar gidin tüm parayı basın onyedikaya bitsin bu iş orta saha sağlam olsun en azından Jakobs barış götürür kanatları

1726079850378.webp

Ertan Süzgün: "Galatasaray'ın Ebimbe için yaptığı teklif Frankfurt tarafından kabul edilmedi. Biraz beklemekte fayda var. Görüşmeler orta düzeyde ilerliyor."

Daha siz durun roma zalevskili paylaşım yapar eli kulağında

Hayır taraftara laf etmesi zaten çok kötü bir olay ama yönetime atar yapmasının geç olduğuna katılmıyorum. Çünkü bence onuda kandırdılar transfer gelcek diye.
Ya ne kandırması okan aliyiğitten daha iyi tanıyodur dursunu 2.5 senedir teşviki mesaideler

Abisi fuat buruk hamzanın yardımcısıydı o kadar rezalet yaşadılar yaşattılar okana brifingin kralını vermiştir dursunla ilgili

Şu adamı rezaletten sıyırmaya çalışmayın 3m euro maaş verdi dursun heralde savunacak ne kandırması kandırılması allah aşkına yahu

Nicola Zalewski'nin geleceğine bu gece karar verilecek. Galatasaray ve Roma, hâlâ bir anlaşma arıyor. (Di Marzio)

Zalewski icinde gece nobeti tutulmaz ben yatarim buyuk ihtimal saat 24:00'e kadar haber yoksa.

Chukwuemekayi istemeyeni ben istemem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt