Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw ne koruması ne kurtarması. Sen benim Mesajlarımı hiç okumadın mı burda neler söyledim hakkında. Sadece transfer konusunda kaldırıldı diyorum. Sen alttan girip üstten çikmişsın. Ben senin dediğine katılmıyorum bu konuda. Onu demiş bunu yapmış vs. İki senedir kimi istese aldılar bu senede alacaklar sandı sözler verdiler bu konuda Okana suç atmam ben ama takımın başında görmek istemiyorum o ayrı bişey. Yani benim savunma derdim yok. Transfer konusunda asıl suçlu yönetim bunu belirtmeye çalıştım hoca değil yönetim bence bu seneki transfer suçlusuYa ne kandırması okan aliyiğitten daha iyi tanıyodur dursunu 2.5 senedir teşviki mesaideler
Abisi fuat buruk hamzanın yardımcısıydı o kadar rezalet yaşadılar yaşattılar okana brifingin kralını vermiştir dursunla ilgili
Şu adamı rezaletten sıyırmaya çalışmayın 3m euro maaş verdi dursun heralde savunacak ne kandırması kandırılması allah aşkına yahu
Yaw ne koruması ne kurtarması. Sen benim Mesajlarımı hiç okumadın mı burda neler söyledim hakkında. Sadece transfer konusunda kaldırıldı diyorum. Sen alttan girip üstten çikmişsın. Ben senin dediğine katılmıyorum bu konuda. Onu demiş bunu yapmış vs. İki senedir kimi istese aldılar bu senede alacaklar sandı sözler verdiler bu konuda Okana suç atmam ben ama takımın başında görmek istemiyorum o ayrı bişey. Yani benim savunma derdim yok. Transfer konusunda asıl suçlu yönetim bunu belirtmeye çalıştım hoca değil yönetim bence bu seneki transfer suçlusu
A nedir yavOkanı savunacakmışsın sanıp paniğe kapıldım
Pardon