Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray yönetiminin boş çıkarmaları:

Rusya çıkarması-Wendel alınamadan eli boş dönüldü
Fransa çıkarması-Doue’yi almaya gidildi, boş dönüldü
İngiltere çıkarması-McTominay ve AWB için gidildi, boş dönüldü
İtalya çıkarması-Rabiot için uçak bekledi boş dönüldü

2. İtalya çıkarması ⏳

Onyedika alıp kapayalım yav yeter

Muslera
Davinson Nelsson Abdulkerim
Barış Sara Onyedika Torreira Jakobs
Osimhen İcardi

Gayette güzel olur

Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisi Tuncay Maldan: “Transferin son günü Nottingham Forest, Barış Alper için 25 milyon €’luk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi reddetti. Transfer dönemi boyunca da İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'dan da resmi teklifler aldık. Galatasaray, Barış'ı göndermek istemediklerini söyledi, biz de görüşmeleri ilerletmedik.”
Pişman olmayız inşallah diyeceğim ama bu yönetim o parayı çarcur eder.Doğru haberse 30 M. satılabilirmiş.

Barış Alper Yılmaz'ın Temsilcisi Tuncay Maldan: “Transferin son günü Nottingham Forest, Barış Alper için 25 milyon €’luk bir teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi reddetti. Transfer dönemi boyunca da İngiltere, Almanya, İtalya ve Fransa'dan da resmi teklifler aldık. Galatasaray, Barış'ı göndermek istemediklerini söyledi, biz de görüşmeleri ilerletmedik.”
25 milyondan olmuşuz gibi görünmekte. İnsan 30-35 yapın alın gidin derdi, menajeri de saf galiba

Yöneticilerimiz bir karışıklık yapmış 2 gündür Zielinski ile uğraşıyorlarmış. Roma yetkilileri arayınca farkına varmışlar, görüşmeler başlamış.

Galatasaray yönetiminin boş çıkarmaları:

Rusya çıkarması-Wendel alınamadan eli boş dönüldü
Fransa çıkarması-Doue’yi almaya gidildi, boş dönüldü
İngiltere çıkarması-McTominay ve AWB için gidildi, boş dönüldü
İtalya çıkarması-Rabiot için uçak bekledi boş dönüldü

2. İtalya çıkarması ⏳
Ulan şeyma subaşı bunlar kadar gezmedi bu yaz

Barışı 25'e uçağa sırtımda bindirir gönderirdim ama bu yönetim yerini dolduramayacağı için satılmaması daha makul. bunun yanında o 25'de çöp olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt