Yener Karabag
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2013
- 3.036
- 2.689
- 1.643
Abi böyle salak salak hamleler yapıp yabancı kontenjanını doldurmayın bari..Belki devre arasına kadar defolup gidersiniz de ocak ayında bi hamle şansı olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mal mısın? Sol beke mi ihtiyacımız var; çöpü belirliyoruz
Gun boyu boyle post atmayi dusundum ceza verirler diye atmadim :'(
Gir kardeşim o zaman boş durmandan iyidir.Bir iş var
Yıl başına kadar cezalı adamı niye alıyorsun o zaman bu hainlik.Boş dönmedik transfer yaptık işte diyecekler
Seçimin zamanından kaynaklı bu iş. Son haftalar kendini bir çekti şampiyonluk gidiyordu.Bana göre tek suçlu Erden Timur eğer ki seçimler de net olarak yönetime girmeyeceğini belli etseydi Ünal Aysal li olan liste kazanacaktı seçimleri ahh Erden ahh en çok kimi sevsek ondan darbe geliyor.
Artık vermezler , şu fırsatta beddualara hız verelimGun boyu boyle post atmayi dusundum ceza verirler diye atmadim :'(
Allah cezamizi da belâmızı da vermiş zatenGun boyu boyle post atmayi dusundum ceza verirler diye atmadim :'(
Simdi arastirdim da lisansini cikarmamis NapoliTorbacilik mi yapmis o nasil ceza
Şaka yapıyorsun değil mi, bu takımda 2 tane koşan oyuncu var33 yaşında ama kendisine iyi baktıysa Mario Rui, Zalewskiden 10 kat daha fazla fayda verir. Ezbere konuşmayalım. Geçen sene Ndombele ile gördük
Bu herifi bile belese almayi beceremez bunlarSimdi arastirdim da lisansini cikarmamis Napoli