Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tum gs muhabirleri tarafindan blockluyum tskdan onur madalyasi alsam bu kadar gurur duymazdim kendimle

Murhan Ban Ferzi hala utanmadan konusuyor mu? Hani bugun KAP geliyordu?

Bu haluklar çok tehlikeli demiştim geçen sene işler kötü giderse saldıracağını da demiştim tam anlamıyla başladı herifler.
Bro adamlar haksız mı Allah'ını seversen. Baksana şu yönetimin yaptığı işlere. Erden Timur'a en ufak lafları yok. O adamı nasıl yediklerini bile anlattılar. Yine Burak Elmas dönemi ışıtan gün. Yani kızıyo millet adamlara da genelde hep doğrudan yanalar valla

Ohoo perşembe de oldu os gelişmesi yok ben de mal gibi bekliyorum.Artik mertense saydirmaktan perişan ederim kendimi bu sene

1726088746892.webp

Bu haluk ne ayak

Milleti fişliyodu fblilerle yayın yapıyo diye

Kendi her gün murat aşık mı ne onla yayın yapıyomuş şindi tv kanalında da ersin düzenle yayın yapıyomuş

Hani noldu senin duruş

Şu Burhana ya küfür serbest olsun ya da görmeyelim burada

Lütfen

Tam şampiyonluk öncesi erden timur birşey söylemedi. Devam etmeyebilir deniyordu lakin devam etme umudu da vardı çoğu kişide. O tarihe seçim mi konur
erden timur değil zaten dursun tarafı sorulduğunda söylemiştir...

erden timur efendiliğinden gıkını çıkarmadı seçim meçim kriz olmasın şampiyonluk maçlarıda var daha falan.seçim bitene kadarda resimlere girdi , başkanın yanında durdu .

ne zaman görevi bitti - konuştu.

bulamazsın böyle bir adam daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt