Transfer Nöbeti #17 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun'a doğru düzgün rakip çıkmaması ve 2024 yılında tekrar bu kulübe başkan seçilmesi utanç vericidir.

Bu camiada, fener yönetiminin çeyreği kadar elini cebine atan birisi var mı? Aksine hepsi kendi reklamının peşinde, Galatasaray markası ile kendi PR'ını yapan bir avuç yiyici tayfa. Ulan Vehbi Koç'un bjkye verdiği destek kadar bile destek veren bir yönetici var mı.

Elini cebine atan tek adam olan Erden Timur'u da arkasından karı gibi dedikodu yaparak kaçırdı birileri, bu yönetimi tamamen yollamak transferden daha önemli.

Ben zalewskiden soğudum bu öğlene kadar olmazsa başkalarını deneyelim. Yalnız ben bir oyuncuya takılıp vakit kaybetmemeyi Dubai alan faciasından beri buraya yazıyorum yönetim ler değişiyor huy değişmiyor. Bir adam olmuyorsa zorlamayacaksın hemen benzerini deneyeceksin.

Bu rabiot salagi simdi kis transfere kadar bekleyecekmi? Mecbur cumaya kadar imzayi cakar. Hemde daha kötü sartlara, varmi baska alternatifi? Veya gercekten barista olacak bundan sonra.
Free agent oldugu icin PL'e istedigi zaman transfer olabilir ancak o kadar para verip alirlar mi buyuk soru isareti. Tum yaz yatti.

Bu arada bizden uzak dursun.

Bunu da alirlarsa Florya kesin ipotek olur.

Ben zalewskiden soğudum bu öğlene kadar olmazsa başkalarını deneyelim. Yalnız ben bir oyuncuya takılıp vakit kaybetmemeyi Dubai alan faciasından beri buraya yazıyorum yönetim ler değişiyor huy değişmiyor. Bir adam olmuyorsa zorlamayacaksın hemen benzerini demeyeceksin.
Mario Rui var renkdas 😁

Free agent oldugu icin PL'e istedigi zaman transfer olabilir ancak o kadar para verip alirlar mi buyuk soru isareti. Tum yaz yatti.

Bu arada bizden uzak dursun.

Bunu da alirlarsa Florya kesin ipotek olur.
Iyide bizde yine avrupa opsiyonu var. O yüzden ya gelir yada barista olur gercekten.

Edit:Kafa iyice gitti yav, tabiki avrupa yok bizdede.

Mario Rui var renkdas 😁
Ya onun yem olduğu çok belli. Bence zalewski de ondan çok çok iyi değil. Yusuf özdemir'den bile fiyat performans oranı olarak faydalı olacağının garantisi yok skor katkısı yok defansı süper değil patlamasını yapmamış. Niye peşinde divane olduk kaç gündür

yine mario rui yazılmış, kahkaha attım
yazık lan

Ya onun yem olduğu çok belli. Bence zalewski de ondan çok çok iyi değil. Yusuf özdemir'den bile fiyat performans oranı olarak faydalı olacağının garantisi yok skor katkısı yok defansı süper değil patlamasını yapmamış. Niye peşinde divane olduk kaç gündür
Valla şuan alınabilecekler arasında en iyisi Zalewski düzenli oynadiginda çok başarılı olur ama bu yönetime hiç güvenmiyorum gidip Rui alsalar şaşırmam.

Gerçekten niye bu kadar peşinde koşuluyor anlamadım, jacobs ve barış rahatlıkla oynar orada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt